В навечерието на 24 май абитуриентите в Сливен отново предизвикаха

...
В навечерието на 24 май абитуриентите в Сливен отново предизвикаха
Коментари Харесай

Червен килим и празнична украса за абитуриентите на Сливен

В навечерието на 24 май зрелостниците в Сливен още веднъж провокираха наслади и безредици измежду околните, приятелите, жителите на града. Тази година всеки от 839–те зрелостници получи дребен свитък с обръщение от кмета Стефан Радев.
„ За теб към този момент се отварят нови прозорци към света, тръгваш по пътя си независимо. Развивай мозъка и гениите си. Не се опасявай, че може да се препънеш. Случва се в живота на всеки. Важно е да се изправиш и да продължиш с още по-силна религия в себе си. В такива моменти намираме опора там, където сме обичани и предстоящи – при родителите, правилните другари от учебните години, в родния град. Сливен постоянно ще има потребност от теб и ще те чака “, декларира Радев.



През образователната 2022/2023 година зрелостници изпращат 12 междинни учебни заведения, профилирани и професионални гимназии в Сливен. Поредицата от балове стартира довечера. Те ще бъдат предшествани от дефиле на завършващите възпитаници, дружно с шефовете на учебните заведения, класните ръководители, учители. Както постоянно, ще има доста фотоси за спомен. За специфичния миг Общината е подготвила изненади.



Шествията ще потеглят от Градската градина - по червен килим и с празнична декорация с благопожелание „ На добър час! “.

Абитуриентите ще преминат по пешеходната зона. Арка от свежи цветя ще ги чака до постройката на Общината, преди да се насочат към паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци – безценен знак за духа на Града под Сините камъни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР