В навечерието на 1 ноември – Денят на народните будители,

...
В навечерието на 1 ноември – Денят на народните будители,
Коментари Харесай

В навечерието на Деня на народните будители областният управител Н. Шушков връчи почетен плакет на дългогодишния директор на РТВЦ- Благоевград – Валери Яков

В навечерието на 1 ноември – Денят на националните будители, регионалният шеф Николай Шушков връчи почетния плакет на регионалния шеф и приветствен адрес по случай пенсионирането на Валери Яков, който е дълготраен шеф на Регионалния ефирен център - Благоевград.

Признанието на регионалния шеф е обвързвано с безспорните заслуги на Яков в региона на публицистиката, дългогодишната му работа в публичната медия, десетките документални филми, на които той е режисьор и сценарист, предадения опит и приноса му в устойчивото развиване и одобряване на телевизионния център като авторитетна и безпристрастна медия.

Областният шеф Николай Шушков изрази признателност към господин Яков, че през дългите години под негово управление, телевизионният център се утвърди като стожер на истината, на професионализма в публицистиката и на достоверната информация.

По време на срещата господин Шушков и господин Яков дадоха увещание взаимната им работа в името на публичния интерес и разцвет на Пиринския край да продължи и в бъдеще.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР