В националния отбор на Азербайджан имат кадрови проблеми преди мачовете

...
В националния отбор на Азербайджан имат кадрови проблеми преди мачовете
Коментари Харесай

Кадрови проблеми за Азербайджан преди срещите с България и Танзания

В националния тим на Азербайджан имат кадрови проблеми преди мачовете против България и Танзания от турнира FIFA Series в Баку. Отборът е без непрекъснат треньор след напускането на италианския селекционер Джани де Биази. Затова отборът ще бъде воден против " лъвовете " от краткотрайния ментор Ариф Асадов. Той извика 24 футболисти, като в последния миг отпадна контузеният халф на Карабах Алексей Исаев. Домакините на шампионата регистрират още, че не всички извикани са в най-хубавата си спортна форма.

Ето какво сподели Асадов преди дуелите:

" Отсъствието от състава на Антон Кривоцюк - бранител на Теджон Ситизен в Корея, както и на нападателя на Динамо Загреб Махир Емрели се дължи на травми. Говорих и с двамата. Що се отнася до новите лица, то това са Мустафаев, както и Вусал Исгандерли, който играе в Турция и от дълго време не беше викан в националния тим. Третият е Ръза Джафаров, вратар на Нефтчи ".

" Въпреки че резултатът не е доста значим в другарските мачове, ние излизаме във всеки мач за победа. Една от задачите ни е да спечелим и двата мача и да вдигнем още повече морала на тима. Ще се опитаме да реализираме сполучливи резултати в идните срещи с Танзания и България ".
 Мижав интерес към Азербайджан - България
Мижав интерес към Азербайджан - България

Билетите към този момент не вървят добре, цените стартират от към 10 лева
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР