В Националната информационна система са регистрирани 6 (шест) положителни случаи

...
В Националната информационна система са регистрирани 6 (шест) положителни случаи
Коментари Харесай

Деловодител в ОДП-Ловеч и зъболекар е сред новите случаи на COVID-19 в областта

В Националната осведомителна система са регистрирани 6 (шест) позитивни случаи на COVID-19 за област Ловеч, с което общият брой диагностицирани лица става 114.

Четири от случаите са от Ловеч, двама приети в болница в Инфекциозно поделение на МБАЛ Ловеч и двама в СБАЛББ Троян. Касае се за двама мъже на 80 година, на които следва да се открият контактнте в фамилиите.

Третият случай от Ловеч е мъж на 47 година По месторабота не се дефинират контактни лица, т.к. последният работен ден е 2 октомври. В фамилията е открито 1 контактно лице.

Четвъртият случай е жена на 57 година, деловодител в ОДП Ловеч, която работи независимо в офис и при епидемиологичното изследване и оценката на риска на работното място се дефинират 7 контактни лица, които ще бъдат изследвани. В фамилията е открито 1 контактно лице, което е карантинирано.

Петият случай е мъж на 37г. от Троян, ортодонт, който е на домашно лекуване и изолираност. Лекарят е спазвал всички условия за биобезопасност, с цялостен комплект персонални защитни средства.

Последният случай е жена на 33 година от Априлци, приета в болница в СБАЛББ Троян. Няма контактни по месторабота, в фамилията са 7 контактни лица, от които две деца в първи и пети клас на ОУ Априлци, трето дете в 8 клас в СУ „ Васил Левски Троян “. Всички са карантинирани и следва проучването им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР