В настоящите условия на пандемия се сбъдна най-големият страх на

...
В настоящите условия на пандемия се сбъдна най-големият страх на
Коментари Харесай

Новият хит – детски играчки за игра на открито

В актуалните условия на пандемия се сбъдна най-големият боязън на доста майки и бащи: а точно, детето им, единствено в стаята с тв приемник и всякаква друга черна техника, за която можете да се сетите. Не се паникьосвайте! За малчуганите е най-добре да ги мотивираме да излизат повече на открито през свободното си време, на слънце и чист въздух. Всяко време от годината предлага разнообразни благоприятни условия за радостно превозване.

Играчки за щуро развлечение през зимата

Децата обожават зимата и всички занимателни игри в снега, която тя носи със себе си. Когато те са добре екипирани с нужните съоръжения за това, можете да бъдете сигурни, че децата ще се забавляват с часове.

- Шейна-диск

Едно време всички се пързаляхме с подръчни средства - кой - с найлон, кой - с ръчно направена от дядо му шейничка. Днес има голямо многообразие от шейни , които можем да закупим за децата си. Може би най-практична е шейна във формата на диск. Тя има комфортен дизайн и дръжки, с чиято помощ детето може да управлява скоростта и посоката на придвижване. Много добър и пестелив избор.

- Шейна-лопатка

Още една доста обичайната играчка, която ще зарадва вашия дребен сладур. Шейната лопатка е извънредно евтина.

Помнете, че дисковете и лопатките би трябвало да се употребяват единствено по ниски скатове.

- Шейна с моторно задвижване

За дребните фанатици, зарибени по скорости и умели в карането на шейна, може би ще желаете да погледните нашите оферти с моторно задвижване.

За някои и преди, и в този момент най-веселата зимна игра е направата на снежен човек. Някои подхождат типичен, като избират морков за нос и въгленчета за копчета. Други развихрят въображението си освен във връзка с декорацията, само че и цялостния тип и идея на фигурата.

Независимо за каква игра навън става въпрос, с цел да бъде детето ни на топло и предпазено от студа, ние би трябвало да го снабдим с добра екипировка.

е онлайн магазинът, където ще намерите разнообразно съоръжение за радостни детски игри на открито.

Игри навън за топлите дни

Пролет иде, а с нея се трансформират и детските игри.

- Забавление на село и в двора

В по-топло време както момиченцата, по този начин и момченцата обожават, подобаващи за дърпане, яздене и побутване, като да вземем за пример коли и камиончета.



Друго обичано занятие на децата е да се люлеят. За страдание, в последните години някои квартали и даже цели региони останаха без задоволително детски площадки и уреди за игра. Днес има на налична цена люлки , които могат да бъдат единствено за вашето дете и неговите другари.



И въпреки всичко никой не може да замести. Било то за спорт, или просто за развлечение, тези надуваеми сфери, цялостни с въздух, постоянно са били номер едно в сърцето на съвсем всяко детенце.

- Играчки за плаж и басейн

Любимата активност на доста малчугани - плуването . То е доста по-забавно, когато имаме особено съоръжение за задачата.



Водните занимания не се изчерпват с плуването.

- Хвърчила и самолети



Навън дребните момчета, а и някои момиченца, към този момент са почитатели на изстрелващите се самолети . Те са подобаващи за всички ясни дни напролет, лятото и есента. Могат да се употребяват безвредно от децата над 3 година, като за най-малките въпреки всичко се предлага наставнически контрол. Някои от тях могат да летят до 45 м при вярно изстрелване.

Въпреки многото отрицателни аспекти на живота, които докара в живота ни, КОВИД-19 има и някои положителни страни. Например, децата от поколенията на новото хилядолетие, постоянно са имали много по-голям афинитет към екрани и електронни технологии от нас.

Голяма част от нас като родители бяха много обезпокоени, че пандемията ще ги тласне към още по-голяма самоизолация и десоциализация. За благополучие, в доста от случаите родителите с изненада откриваха, че в противен случай - на децата сякаш стартира да им омръзва безкрайното висене пред тв приемника, компютъра или преносимия компютър, телефона. Използвайте лятото на 2021 , с цел да наваксате игрите с дребните на открито.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР