В нашия склад има още 36 машини. Единствената им цел

...
В нашия склад има още 36 машини. Единствената им цел
Коментари Харесай

Веселин Тодоров пред Actualno: В склада ни има още 36 машини

В нашия склад има още 36 машини. Единствената им цел е обезпечат аварийни елементи и цели машини за възможна подмяна Това разгласи изпълнителният шеф на " Сиела Норма " Веселин Тодоров пред.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че в митнически склад на територията на летище " София ". Информацията изненада членовете на ЦИК, които желаеха от прокуратурата и ДАНС машините от митническия склад.

Днес пред наш кореспондент Тодоров изясни, че няма нищо необичайно в това компанията да има спомагателни машини. " Това е митницата на аерогарата, митницата на България. Не са излезли от някакъв скришен склад, това е доста строго следена зона. Какво е странното някой да се занимава с това, с което се занимава. Ние отговаряме за това да доставим и да поддържаме машините за гласоподаване и е напълно обикновено тъкмо ние да внасяме в България аварийни машини и елементи ", добави Тодоров.
 Димитров: ЦИК научи за новите 150 машини от прокуратурата Димитров: ЦИК научи за новите 150 машини от прокуратурата
Централната изборна комисия е научила от прокуратурата за нови 150 машини за гласоподаване. Това съобщи за БГНЕС Димитър Димитров, замес...

По думите му би било необичайно да няма такива машини, тъй като това ще значи, че компанията се пробва да съботира изборния развой у нас,

През уикенда се разгоря скандал с машини на " Сиела Норма ", които са над последната поръчка за 1600 устройства за идните избори 2 в 1 и които точно станаха мотив на водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на изборите.

 От " Сиела Норма " обясниха, че спомагателните 228 машини са благосъстоятелност на производителя им " Смартматик интернешънъл " и ще се употребяват за разнообразни цели - демонстрации в Албания, демонстрации пред представители на Грузия и за действия сред " Смартматик " и " Сиела ", несвързани с изборите в България.

Самата " Сиела Норма " уточни, че няма по какъв начин тези устройства да съставляват опасност за операция на вота поради обстоятелството, че те нямат програмен продукт и няма по какъв начин да подменят машините, предопределени за изборите, чиито серийни номера са предоставени на институциите във връзка със узаконяването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР