В нашия баскетбол няма по-голяма атракция от президента на Левски

...
В нашия баскетбол няма по-голяма атракция от президента на Левски
Коментари Харесай

Тити Папазов: Огромният ми проблем е, че не мога да лъжа, след гафа при Тото, хората пак ще ме заобичат

В нашия баскетбол няма по-голяма атракция от президента на „ Левски ” Константин Папазов. За него споделят, че е и вманиачен, и смешник, и плачльо. Че е експерт по психоатака и генератор на налудничави фантазии, които трансформира в действителност. Че е наивник, добряк и щастливо овчарче...

Уви, през 2023-та позитивният имидж на Тити пострада от скандал, избухнал след присъединяване му в подкаста на Тото. В изявление за рапъра чешитът описа по какъв начин на млади години обръснал косата на тогавашната си възлюбена Гергана поради нейна невярност, а признанието му накара мнозина да създадат паралели с Георги - касапина на Дебора от Стара Загора.

„ Вдигна се звук с една съществена цел – аз да бъда потиснат пред обществото . Зад постановката стоят тези, които желаеха да завладяват „ синия ” футболен клуб ”, изяснява в сегашното си изявление Папазов. И се зарича да си върне обичта и уважението на всички, които е разочаровал с откровенията си.

- Тити, изминаха месеци, откогато в подкаста „ При ТоТо ” споделихте, че преди време сте остригал приятелката си поради нейна невярност. Съжалявате ли, че бяхте толкоз прям поради абсурда, който избухна?

- Аз самият имам голям проблем, че не мога да неистина. Можех да откажа на Тото да приказвам по тематиката, само че не го направих и стана тя, каквато стана. Причината да не се поколебая да опиша за преживелица отпреди 28 години е, че моята виновност беше безспорна. Ако мога да върна времето обратно, не бих постъпил по този метод с Гергана. Предаването „ При ТоТо ” беше доста свободно и шеговито. Едно е несъмнено - че нещата, казани от мен там, мощно се преекспонираха. Четири месеца записът събираше лайкове и хората се смееха от сърце. Впоследствие се пробваха да създадат някакъв паралел с постъпката на Георги, който наряза с макетно ножче Дебора от Стара Загора. Случилото се с момичето и споделеното от мен в изявлението при Тото, беше отразено много шумно на всички места.

- Защо подстригахте Гергана преди 28 години?

- Бяхме гаджета и се бяхме разбрали, че в случай че тя ми изневери, ще я подстрижа, а в случай че ли пък й кръшна аз, тя ще ми счупи фаровете на колата. Детска лигавщина. За нея и през днешния ден, 28 години по-късно, си заплащам.

- На какъв брой години беше тя тогава?

- Абсолютна клевета на медиите беше, че Гергана е била 16-годишна тогава. Беше на 19 години и 4 месеца, само че това по никакъв метод не ме оправдава. По-късно с нея имахме доста дълъг диалог. Изчистихме всичко премълчано посред ни и от този момент сме в естествени връзки. Може би другояче не бих и посмял да споделя за постъпката си към Гергана. В подкаста „ При ТоТо ” разказвах за реакцията на съседите и по-специално на един съсед. Той беше чул и стартира да тропа по вратата. Това беше и акцентът на казаното от мен.

- Разбирам, че съжалявате за стореното на Гергана...

- Съжалявам, че още преди 28 години не е имало метод да бъда глобен и да си платя прегрешението. Сега моралният съд на хората е доста по-тежък. В никакъв случай не мога да кажа, че той е недостоен, само че аз знам какъв съм понастоящем. Нищо не ме оневинява, само че не ми се ще да се вършат паралели с живота ми през днешния ден. Другото, което ми тежи е, че надарен водещ като Тото пострада от предаване с мен. Целта с раздухването на случая беше аз да бъда потиснат пред обществото.

- Кой целеше унижението ви?

- Мисля, че е ясно... Определени почитатели на ФК „ Левски ”, които желаеха да завладяват клуба, само че не съумяха. Оттам пристигна постановката. Днес футболният клуб е в пъти по-добре, в сравнение с през 2020-а. Доволен съм, че и самият аз имам заслуга да е по този начин. ФК „ Левски ” се ръководи от този, който най-вече е заслужил - Наско Сираков.

- Президентът на баскетболната федерация се разграничи от вас и ви осъди остро за постъпката ви към Гергана...

- Не мога да осъждам никого за метода, по който гледа на мен. На всеки един от нас може да му се случи да допусне неточност в живота си. Това, което ми дава мощ през днешния ден, е, че към момента доста познати и непознати ми показват позитивното си отношение. Вероятно след абсурда съм изгубил и много хора, които преди този момент са ми симпатизирали. С държанието си обаче ще ги накарам още веднъж да погледнат с положително око на мен. Знам кой съм и какъв съм.

- Бил ли сте нападателен с други дами и мъже?

- Със дами сигурно не, даже и вербално. С мъже сме си разменяли всякакви реплики по кръстовищата - знайно е, че аз карам малко по-особено... Не е имало физически конфликти. Мога да изкрещя нещо, само че по-далеч не стигам.

- Платил сте 3000 лв. за актове за погрешно каране и паркиране...

- Горе-долу такава е сумата. Нямам спомен обаче да е съществувала заплаха да ми вземат шофьорската брошура. Никога не съм управлявал автомобил след приложимост на алкохол. От известно време не си разрешавам да минавам и на червен светофар. След абсурда, който избухна около присъединяване ми в подкаста на Тото, съм решил да бъда деликатен за всяка своя постъпка.

- Съпругата ви Маргарита и двамата ви синове по какъв начин са?

- Добре са. Големият наследник играе в баскетболния тим и учи в НСА. Явно е, че е решил да поеме по нашия път. Малкият е още възпитаник и няма упоритости в спорта. Съдбата си знае работата и всичко ще е, както е рекъл Господ.

- Вече не сте треньор на баскетболния „ Левски ”...

- От май 2022-ра не съм, от този момент съм единствено президент. Основният ми ангажимент е клубът да оцелее. Шокът с отдръпването на „ Лукойл ” беше голям. Когато те направиха това, бяхме подписали контракти с играчи за 1 милион и 300 хиляди лева И до през днешния ден към момента имаме отговорности, които последователно почистваме.

- На какви пари разчитате в персоналния си живот?

- Всички пари, които съм получил от баскетболния „ Левски ”, съм ги дал назад там. Убеден съм, че още веднъж ще дойдат положителни времена и ще съумея да възстановя средствата на фамилията си, които съм похарчил, с цел да оцелее клубът. Имам сигурен приход, който е разследване на бизнес, основан от мен преди доста години. Стига почти дотолкоз, че с околните ми да живеем обикновено.

- Бихте ли станал министър на спорта?

- Имам насъбран голям опит, неотстъпчивост и темперамент да споделям „ да ” и „ не ”, когато би трябвало. Бих приел да съм министър, само че единствено в случай че политиците осъзнаят значимостта на спорта и се одобри генерална тактика за възраждането му. Бюджетът сега е скандално комичен. Спортът и културата в България заплатиха сметката на демокрацията. Държавата е мащеха за тях.

- Знайно е какъв брой сте прочувствен и постоянно ви имитират по скечове по какъв начин плачете. Това нервира ли ви?

- Не. Имитират се огромните персони, не тези от миманса. Краси Радков ми е споделял даже, че съм негов обичан воин за реплика. Широко скроен съм, в никакъв случай скечове не са ме травмирали. Човек е подобен, какъвто е. Аз не мога да избягам от себе си. Елементарни са ми някои хора, които пишат нелепости за мен.

- Наскоро умря ваш огромен другар – Бойчо Карадочев, братът на кралицата на шансона Богдана Карадочева. Скърбите ли?

- Бяхме доста близки с Бойчо. От 1982-1983 година датира нашето другарство, живеехме в една махала. Той беше човек с огромно сърце, доста открит, синоним на голяма обич към ФК „ Левски ”. Навремето татко му е бил един от най-големите донори на тима. С негов другар купуват и земята, където след това се построява стадион „ Герена ”. Мъката ми за Бойчо е голяма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР