В наши дни вечните рози са почти непознати на пазара

...
В наши дни вечните рози са почти непознати на пазара
Коментари Харесай

Новият ХИТ сред луксозните подаръци - вечните рози от La Belle Rose

В наши дни безконечните рози са съвсем непознати на пазара в България, само че това не значи, че не съществуват марки, които да ги трансфорат в същински шлагер измежду първокласните дарове.  Една нова българска марка дава опция на клиентите да създадат първокласен подарък, който е чужд за нашия пазар и провокира наслада и удивление у всеки, който се допре до него. В този ред на мисли La Belle Rose реализира отлични резултати за малко време.



Търговците, които оферират безконечни рози у нас, са необичайност. Вечните рози са естествени рози, балсамирани по специфична технология. Самата система за балсамиране, оцветяване и поддържане на тези чудесни цветя, е доста комплицирана, а това подготвя към доста упорита работа и предпочитание от страна на флористичните марки. За благополучие качеството  на розите е първокласно и всеки може да се допре до него, с цел да зарадва обичаните си хора, били те съпрузи, другари, родственици и така нататък

Избор от 15 цвята безконечни рози La Belle Rose за положителното Ви въодушевление

La Belle Rose даде опция на хиляди, та дори десетки хиляди интернет консуматори да се възползват от красивите безконечни рози, които пленяват сърцето на получателите си. Тази марка се наложи в България, като даде варианти за селекция сред над 15 цвята рози, измежду които: червени , бели, розови, жълти, черни, оранжеви, сини, златни, сребърни и други.



Всеки един цвят носи избрана символика, само че за тези, които търсят по-подробна информация, могат да отворят формалния уебсайт на търговеца - https://labellerose.bg/ . В него е написано всичко най-интересно по отношение на технологията за балсамиране и направа на безконечните рози, както и опция да ги поръчате в първокласна кутия, с цел да зарадвате обичания човек.

Колоритът е от значително значение при избора на цветя и съществуващите багри могат да допрян и най-упоритите сърца. Кутиите на La Belle Rose са дизайнерски направени от първокласна хартия, златно лого, а безконечните рози са грижливо аранжирани до реализиране на един идеален тип, съпоставим с френските стандарти за аранжировка. По-важното е, че сантименталната кутия La Belle Rose ще просъществува дълго във времето, с цел да радва получателя си месеци, и даже години наред.



Как се роди концепцията за продажба на безконечни рози от La Belle Rose?

Изкуството за основаване на безконечни рози идва от Франция, където доста хора се любуват на обичаните си цветя за допустимо най-дълго време. Разбира се, както всеки един значим артикул и цветята получиха своето значимо място в България. За това се погрижи компанията La Belle Rose, която предложи дълготрайни балсамирани рози в страната. Естествено реакцията на потребителите не закъсня и доста от тях побързаха да се снабдят с редките и красиви безконечни рози .



Търговецът на дълготрайни рози означи взрив в продажбите още през първите месеци откогато се появи на пазара. Можете да разгледате страниците на марката във Facebook и Инстаграм . По-важното в тази ситуация е, че сантиментално настроените мъже и дами могат да се възползват от наличните цени и неповторимия сексапил на розите, които живеят до 5 години. В случай, че желаете да заблестите с автентичност, то вижте този естетически изискан и първокласен подарък, който ще зарадва  най-обичаните от вас хора!

 

* обява

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
НАПИШИ КОМЕНТАР