В наши дни съществува голямо разнообразие от козметика за лице,

...
В наши дни съществува голямо разнообразие от козметика за лице,
Коментари Харесай

Как да изберете правилните продукти за вашата кожа?


В наши дни съществува огромно многообразие от козметика за лице, ръце, коса и тяло, което прави избора на вярната грижа сложен за дамите. Използването на несъответствуващи съставки може да докара до акне, неспокойствие или изсушаване.

Екипът на ни предлагат да се доверяваме на потвърдени марки и да следим спецификите на нашата кожа. 
5 съвета от Лили Дрогерие, които да ни оказват помощ да изберем вярната грижа: 
 

Поради огромната конкуренция на пазара е мъчно да решим какъв тип козметика е подобаващ и на кои марки да се доверим. Ето няколко лесни стъпки, които ще ни оказват помощ да открием точните артикули за нас:

Има четири съществени вида: суха, мазна, комбинирана и сензитивна. Определете какъв тип е вашата, с цел да откриете верните детайли, които да я накарат да бъде здрава и да се усеща добре. 

Избягвай козметика, която съдържа алкохол и парфюми. Макар и да носят приятна миризма, тези съставки доста постоянно изсушават и нервират. Насочвайте се към натурални и био марки, споделят още от онлайн магазини Лили Дрогерие. 

Търсете съставки като хиалуронова киселина, глицерин и пантенол, които дават хидратираща грижа при суха кожа.

Обръщайте внимание на продуктите за бременни. Дамите, които чакат бебе би трябвало да употребяват разнообразни артикули, защото хормоналните промени могат да доведатводят до проблеми като акне и пигментация. От Лили Дрогерие поучават бременните да ревизират добре наличието и да се съветват с доктор преди приложимост. 

Четете ревюта и рекомендации. Лили Дрогерие предлага, в своя онлайн магазин, опцията на всеки клиент да остави своето мнение за продуктите. Най-лесно можете да съберете информация за резултати и дейности на продуктите. 
Плюсовете на био козметиката съгласно експертите от Lilly 
 

От Лили Дрогерие ни предлагат да се доверяваме по-често на био козметика. Тя не съдържа нездравословни химикали, които могат да провокират раздразнения или да доведат до алергични реакции. Често е желана срещу акне, от бременни и от клиенти със мощно сензитивна кожа, защото е направена от масла и екстракти от растения.

Освен това, се създава посредством безвредни за околната среда способи, да вземем за пример потребление на устойчиви енергийни източници и преработване на опаковките.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР