В наши дни изневярата като че ли се превърна в

...
В наши дни изневярата като че ли се превърна в
Коментари Харесай

Има 3 малки, но важни неща, които намаляват риска от изневяра

В наши дни изневярата сякаш се трансформира в нещо „ обикновено “. За някои сътрудници е по-лесно да намерят разтуха, схващане, развлечение и „ избавление “ от проблемите в други взаимоотношения. Всъщност, доста постоянно с цел да се стигне до невярност, доста евентуално сътрудниците не са обърнали задоволително внимание на 3 дребни, само че значими стъпки за една любовна връзка. Кои са те и по какъв начин могат да понижат риска от това любовно отчаяние?

1. Общувайте
Без значение дали сте в брак, любовната ви връзка е почнала неотдавна, или може би от години сте дружно, положителната връзка е в основата на това да поддържаме едни положителни взаимоотношения. Общуването може доста да понижи риска от невярност. Ако желаете връзката ви/бракът да просъществува, научете се да говорите един с различен.
Важно е да водите открити диалози за всичко – по какъв начин се чувствате в хубави и сложни моменти, от какво се нуждаете във връзката, секса, кое ви кара да се чувствате сигурни и противоположното и т. н. Премълчаването основава предпоставки за възмущение и невярност.

2. Оценявайте
Може да се каже и по различен метод – да показваш самопризнание, признателност. Кога бе последният път, когато вие или вашият сътрудник си казахте благи думи за утринното кафе, закуската, различен благ жест? Как реагирате един към различен, когато другият допусне неточност или направи нещо, което не е съгласно разбиранията ви? Показването и казването какъв брой доста означавате един за различен заздравява връзката. Когато някой не се усеща оценен, значим за другия, той елементарно може да откри някого, който да го кара да се усеща добре, значим.

3. Бъдете инициативни
Поддържайте интимния си живот разнороден, в случай че не желаете изневярата да се намеси в него. Рутината, чувството за това, че другият ни е сигурен, могат да ви изиграят неприятна смешка. Не подценявайте романтиката, заниманията, това време единствено за вас двамата, разнообразието в спалнята. Не забравяйте за целувките, галенето, гушкането, това е част от интимността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР