В наши дни инвеститорите имат много възможности за избор на

...
В наши дни инвеститорите имат много възможности за избор на
Коментари Харесай

5 евтини и лесни начина да инвестирате в злато точно сега

В наши дни вложителите имат доста благоприятни условия за избор на активи, в това число обичайни вложения, като акции и облигации, и различни активи, като криптовалута. И до момента в който прекомерно многото благоприятни условия за избор могат да бъдат непостижими, в този случай това е нещо положително. В края на краищата диверсификацията е основна тактика при построяването на портфолио, което може да издържи на загуби заради стопански съмнения, тъй че би трябвало да имате добра композиция от активи във вашето портфолио.

Но закупуването на разнообразни капиталови активи е единствено една част от уравнението. Когато диверсифицирате портфолиото си, вие също би трябвало да сте сигурни, че вашите вложения идват с променливи равнища на риск. По този метод по-сигурните активи компенсират евентуалните загуби от по-рисковите — само че евентуално по-доходоносни — варианти.

Тук златото може да играе роля. Златото от дълго време се счита за актив-убежище, който работи като хедж против икономическа неустановеност, което го прави интелигент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР