В наши дни хората прекарват над 90% от времето си

...
В наши дни хората прекарват над 90% от времето си
Коментари Харесай

Как да преборим замърсяването на въздуха в затворени помещения

В наши дни хората прекарват над 90% от времето си в затворени пространства, без значение дали са на работа или в къщи.

Според ЕРА (Агенция за Защита на Околната среда), замърсяването на въздуха в затворени пространства е 100 пъти по-голямо, спрямо това навън и по тази причина Airfree няма по какъв начин да сътвори стерилна среда.

Следователно, третирането на нечистият въздух в затворени пространства е от жизненоважно значение за здравословния метод на живот на хора страдащи от астма и алергии.

 Как да преборим замърсяването на въздуха в затворени пространства

Airfree унищожава въздушните алергени, като:

алергените на прахови акари; алергените от домашни любимци; полени; мухълни спори, гъби и плесен; вируси; бактерии; органични миризми; озон;

предоставяйки по-чиста и по-безопасна вътрешна среда за страдащите от астма и алергия хора.

 Как да преборим замърсяването на въздуха в затворени пространства

Патентованата TSS™ технология на Airfree работи на правилото на естествената конвекция на въздуха, като микроорганизмите се въвличат в керамичното ядро на уреда и се унищожават от високата температура (200°С), без значение от това какъв брой са устойчиви и рискови.

 Как да преборим замърсяването на въздуха в затворени пространства

Airfree е най-тестваният въздухопречиствател.

Тестван и утвърден в голям брой от най-хубавите ISO 17025 самостоятелни лаборатории и университети в няколко страни, които са открили и удостоверили неговата успеваемост, за унищожаването на всички микроорганизми.

 Как да преборим замърсяването на въздуха в затворени пространства

Airfree® за ДЕТСКИ СТАИ без прахови акари и други алергени

Изследвания извършени в университета във Виржиния потвърждават, че за деца изложени на алергените на праховите акари в ранна възраст, рискът от развиване на астма е доста по-голям.

Третирането на нечистият въздух в затворени пространства е от жизненоважно значение за здравословния метод на живот на деца, страдащи от астма и алергии.

 Как да преборим замърсяването на въздуха в затворени пространства

Защо да сложим AIRFREE в детската стая?

AIRFREE унищожава алергените на праховите акари; AIRFREE унищожава мухълните спори; AIRFREE унищожава алергените от домашни любимци; AIRFREE унищожава бактериите; AIRFREE унищожава всички вируси; AIRFREE доста понижава органичните и остатъчни миризми, като тези от цигари например; TSS™ технология на AIRFREE е единствената, която понижава количеството на озон. Токсичният газ (озон) води до заличаване на белодробната тъкан, болки в гърдите, дефицит на въздух, инфектиране на дихателните пътища и даже астма. Неговите дълготрайни отрицателни последици, са към момента незнайни.

Защо да изберете AIRFREE, а не различен въздухопречиствател?

AIRFREE е най-тестваният въздухопречиствател. AIRFREE подсигурява 99% заличаване на всички микроорганизми. AIRFREE е изцяло беззвучен и подсигурява спокойния сън на Вашето бебе. AIRFREE не изисква поддръжка и замяна на филтри. AIRFREE употребява патентована високоефективна термодинамична технология. Топлината, която отделя обаче е равна на тази отделена от едно човешко тяло. AIRFREE не отделя нездравословни излъчвания.

AIRFREE се предлага в няколко модела с друг потенциал, нощно LED осветяване, капсула с деен въглен за по-бързо елиминиране на миризмите. Произведен в Португалия, повече от 10 година се внася и в България.

Електрическата консумация се равнява на тази на 50W електрическа крушка.

Уредът не изисква поддръжка. Напълно беззвучен, без промяна на филтри и други консумативи. Време е да вдишваме естествено чист въздух във всички затворени пространства. AirFree не е разкош, а нужен асистент във всеки дом.

Да бъдем здрави!

www.allergy.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР