В нашата страна силовите министерства във всяко едно правителство трябва

...
В нашата страна силовите министерства във всяко едно правителство трябва
Коментари Харесай

Малина Едрева за Рашков: Уволнение на журналисти, закани за арести… Демократи, къде сте?

В нашата страна " силовите министерства " във всяко едно държавно управление би трябвало да се наблюдават от близко по доста и сложни аргументи. Това важи с още по-голяма мощ за тези министерства в служебните кабинети. Това написа в профила си във Фейсбук ръководителят на групата съветници на ГЕРБ в Столичния общински съвет.
" За доста малко време видяхме и чухме две огромни поръчки: уволнение на публицисти, които не следват заповеди и упования от интервюирания и възкресение на квалификацията “бивши хора ”, съпроводена със закани от телевизионния екран за арести. Разбира се, за багра - подслушванията са били засечени, само че доказателствата - когато Рашков реши. Трети ден демократичните партии мълчат. Демократи, къде сте? ", пита Едрева.
 Малина Едрева: Тъжно е, че Българска социалистическа партия и Демократична България не се поколебаха да вадят политически дивиденти от грижата за децата на София Малина Едрева: Тъжно е, че Българска социалистическа партия и " Демократична България " не се поколебаха да вадят политически дивиденти от грижата за децата на София
Тъжно е, че Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ не се поколебаха да вадят политически дивиденти от грижата за децата на София. То...
Председателят на групата на ГЕРБ в СОС засяга неотдавнашното изявление на служебния министър Бойко Рашков, когато след присъединяване в утринния блок на БТВ съобщи, че. Освен това през последните две седмици бяха заменени редица, както и шефовете на ДАНС и " ". Едрева засяга и изявлението на Рашков, че, както и изказванията, че.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР