В нашата коалиция всичко е прозрачно и, ако използвам цветистия

...
В нашата коалиция всичко е прозрачно и, ако използвам цветистия
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: За всички е ясно, че мандатът е данайски подарък за Нинова

" В нашата коалиция всичко е транспарантно и, в случай че употребявам цветистия език на Бойко Борисов, историята с Nexo е прокурорско-герберска уйдурма. Българската прокуратура работи изборно, това е кътано с цел да се изчака точния миг и цяла акция ние да се обясняваме за Nexo и " Джем корп ", съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

По думите му, мотив, че става дума за авансово квалифициран сюжети са думите на народен представител от ГЕРБ предизвестил, че абсурдът с такка наречения " английски терорист " е " нищо ".

" Това е нищо, имате по-голям проблем ", цитира той думите на неназования народен представител.

" На идните избори, които са неизбежни, ние би трябвало да желаяме българските гласоподаватели кого ще поддържат. Отиваме на избори, тъй като първата политическа мощ не може да сътвори към себе си болшинство, поради корупционните практики ", разяснява Атанасов.

" В Америка няма наказателно произвеждане за Nexo, няма задържани хора, а са подхванати дейности избрани групи да не залагатq тъй като това е някакъв тип покер. Ние ще подкрепим основаването на краткотрайна комисия, тъй като другояче ще кажат, че ни е боязън ", заяви Атанасов.

Той разяснява абсурда с Пловдивския панаир:

" Руският консул Гергов, Борисов и президента са в симбиоза в тази история. Евроатлантикът Борисов играе с съветския консул, който подпъхна на Корнелия Нинова Румен Радев за президент ".

" Президентът за четвърти път избра да даде мандата на политическата мощ, която има минимален късмет. Този път беше нерешителен, със смешни причини, дал им мандата, тъй като помогнали да се избере Вежди Рашидов. За всички е ясно, че този мандат е " данайски подарък " за Нинова.

Атанасов напомни, че на предходните избори от Демократична България са предложили на Политическа партия да се явят дружно.

" Щяхме да бъдем първа политическа мощ. За да се търси смяна и излизане от рецесията е нужна централизация на демократичните сили ", сподели той и прикани да се откри " нова конструкция и нов метод за централизация на демократичните сили на изборите ".

" Безобразията на служебното държавно управление би трябвало да бъдат прекъснати. Как може президентът да събира в залата, в която Живков ги събираше, някакви специалисти, да вършат тактика за енергетиката. Кои сте вие? Какво е това? ", възмути се Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР