В нашата държава всяко чудо е за три дни. Едни

...
В нашата държава всяко чудо е за три дни. Едни
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСС: Кога най-после държавата ще влезе в задълженията си за пътищата?!

„ В нашата страна всяко знамение е за три дни. Едни и същи неща се приказват непрекъснато – за колани, за пътища, за поддръжка на колите. Нищо от това не се случва. Гневен съм, тъй като този следващ случай можеше да се избегне, защото са пратени голям брой тъжби до държавните институции ”.
Това съобщи в „ Здравей, България” някогашният началник на отдела за следствие на повреди и тежки произшествия в Националната следствена работа Георги Илиев.

„ Пак ще има панихиди, отново ще плачат хора до идващия случай. Кога най-сетне страната ще влезе в отговорностите си да се направи централен орган, който да управлява пътното придвижване. Да се бори с злополуките, да се вкара ред. Сега за това дават отговор голям брой институции в страната. Всичко това би трябвало да се централизира”, на мнение е Илиев.

„ Когато пътната конюнктура е усложнена, доста е мъчно водачът да реши дали е попаднал в аквапланинг, дали пътят е неравномерен. Ако дупката е запълнена с вода, не може да реши нейната дълбочина. Не позволявам, че превишената скорост с 10-ина километра е съществена причина за злополуката край Своге”, съобщи специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР