В Народното събрание ще има кръгла маса, посветена на настоящето

...
В Народното събрание ще има кръгла маса, посветена на настоящето
Коментари Харесай

Кръгла маса ще обсъжда бъдещето на Комисията по досиетата

В Народното събрание ще има кръгла маса, отдадена на сегашното и бъдещето на Комисията по досиетата. Ще вземат участие нейни членове, откриватели и народни представители.

Един от участниците в полемиката - журналистът Юлиана Методиева съобщи в предаването " Преди всички ", че ще предложи разширение на активността на комисия по линия на смисъла на просветителната й функционалност.

" Знаете, ще има подобен отчет да се поляризира и конструкция, с всички недостатъци, несъмнено, наличието на учебниците по история в частта комунизъм. Ако ние успеем и за това ще настояваме хората, които знаем  какъв брой е значимо да учим архивите и да сглобяваме предишното си, да вършим повече лектории в учебно заведение, с повече провокация към учителите и учениците. Отнетата независимост на нашето потомство би трябвало да бъде непрестанно преподаване на децата, Тъй като в случай че те не се научат да мислят и да разпознават лъжата, те биха станали лесни цели за идната, по този начин да кажа,  Държавна сигурност. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР