В Народното събрание беше открита фотоизложба, посветена на 80 години

...
В Народното събрание беше открита фотоизложба, посветена на 80 години
Коментари Харесай

Вежди Рашидов откри фотоизложба, посветена на 80 години от рождението на Стефан Данаилов

В Народното събрание беше открита фотоизложба, отдадена на 80 години от рождението на Стефан Данаилов. С повече от 60 фотоси фоторепортерът Иван Стоименов показва моменти от живота на уважавания и обичан артист, учител и политик.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов означи при откриването на експозицията, че Стефан Данаилов е потвърдил, че в Народното събрание има доста почтени и същински хора, които работят отговорно и ангажирано. Хора като Ламбо от ден на ден ще са ни нужни, добави Вежди Рашидов.

Председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова уточни, че изложбата неслучайно е озаглавена „ Ако си дал “, тъй като Стефан Данаилов е дал доста и на България, на политиката, на културата, на учениците си, на целия български народ. Нека и през днешния ден се поклоним пред паметта му, пред труда му, пред любовта, която даде, добави тя. По думите й той е оставил светли непреходни завещания, които не са просто партийни, а всемирен и в народен интерес на България, в запазване на духовността, на културата, на традициите. Винаги ще го обичаме и ще се покланяме при всеки мотив на неговото огромно сърце, сподели Корнелия Нинова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР