В Наполи очакват Хамес Родригес с отворени обятия, но засега

...
В Наполи очакват Хамес Родригес с отворени обятия, но засега
Коментари Харесай

Шефът на Наполи: Хамес иска при нас, но Реал има прекалено високи очаквания

В Наполи чакат Хамес Родригес с отворени прегръдки, само че към този момент договорката с Реал Мадрид се бави. Според италианците казусът е в клуба от “Сантиаго Бернабеу”. Неаполитанци желаят полузащитника чартърен, до момента в който Реал се надява да го продаде против към 42 млн. евро. През последните дни се появиха информации, че Хамес избира да премине в Атлетико Мадрид.

“Карло Ачелоти в действителност харесва Родригес и сега чакаме да получим по-разумно предложение от Реал Мадрид - съобщи президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис в изявление за Corriere dello Sport. - Голямата спънка към този момент е от страна на испанците, които, съгласно нас, имат прекомерно високи упования. Но самият Хамес желае да пристигна при нас.”

Де Лаурентис удостовери, че нападателят на Валенсия и испанския народен отбор Родриго е отхвърлил оферта на клуба: “Той ни изясни, че избира да остане в родината си. Приемаме това негово решение.”

Squadra in campo per l’allenamento mattutino
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/OY45j8oT88
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) July 11, 2019
Босът на партенопеите счита, че сега клубът му има по-належаща задача от това да купува, а точно да продава. “Разполагаме с прекалено много играчи и би трябвало да понижим броя им. В същото време продължаваме да сме извънредно деликатни на пазара. Не отхвърлям, че сме покрай сделка с Фенербахче за Елиф Елмас, само че пък би трябвало да се разделим с някого”, изясни шефът на Наполи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР