В над 1370 училища и детски градини днес, 28 януари

...
В над 1370 училища и детски градини днес, 28 януари
Коментари Харесай

Грипът затвори 1370 училища и детски градини

В над 1370 учебни заведения и детски градини през днешния ден, 28 януари 2019 година, са прекратени образователните занятия.

От през днешния ден в грипна почивка са учениците от 267 учебни заведения в София-град, от 124 учебни заведения в област Благоевград, от 105 учебни заведения в област Плевен и от 41 учебни заведения в област Кюстендил.

Учениците от София-град и област Плевен няма да са на учебно заведение до 5 февруари, в това число, защото тогава е междусрочната почивка и ще би трябвало да отидат на учебно заведение на 6 февруари. Учебни занятия в благоевградските и кюстендилските учебни заведения няма да се организират до 1 февруари в това число. Те ще би трябвало да отидат на учебно заведение на 4 февруари.

В грипна ваканция  от през днешния ден са учениците и от областите Велико Търново, Русе, Разград, Добрич и Кърджали.

Продължава грипната почивка за 194 учебни заведения в Пловдивско, по 122 учебни заведения в област Варна и област Пазарджик, за 80 учебни заведения в област Хасково и за 43 учебни заведения в област Ямбол.

В област Видин няма занятия в 32 учебни заведения и две детски градини по наставление на РЗИ. В 22 учебни заведения в област Враца и 7 учебни заведения в област Ловеч също няма образователен развой.

Поради неприятни метеорологични условия не се учи в 8 учебни заведения в област Смолян.

В предгрипна конюнктура е област Търговище.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР