В над 1000 населени места все още няма ток. Това

...
В над 1000 населени места все още няма ток. Това
Коментари Харесай

Денков: 100 души са били освободени от снежни капани ВИДЕО

В над 1000 обитаеми места към момента няма ток. Това е нещо, което може да се планува, само че няма по какъв начин да се предотврати.  Още от през вчерашния ден всички регионални шефове направиха срещи на координационните си щабове. Това изясни министър председателят Николай Денков след изключително заседание в Министерския съвет. Той посочи, че обстановката е тежка в съвсем цялата страна, изключително в Североизточна България. 

„ Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо, само че бързо в този случай значи наличните екипи да имат задоволително време, с цел да могат да отстранят всички повреди, а те са стотици по електрозахранването, да могат да изчистят всички пътища ”, сподели още министър-председателят.

Премиерът акцентира, че над 100 души са били освободени от снежни клопки. „ Благодаря на всички институции, които работиха през тази нощ ”, сподели той.

Оттук нататък Денков изясни, че не престава разчистването на пътищата. В областите Шумен, Силистра, Разград ще продължи да бъде тежко през идващите часове, предвижда министър председателят, написа " Нова ".

Кабинетът събира информация по какъв начин ще протече образователният ден в понеделник. „ Всички районни ръководства на образованието би трябвало незабавно да изпратят в МОН дали се планува прекосяване към образование в електронна среда, или занятията няма да могат да се проведат, където няма интернет ”, сподели още Денков.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg