В началото си всяка една връзка е прекрасна и сякаш

...
В началото си всяка една връзка е прекрасна и сякаш
Коментари Харесай

6 типа хора, с които НЕ бива да имате връзка

В началото си всяка една връзка е прелестна и като че ли нищо в никакъв случай няма да се обърка. Той е съвършен във всяко едно отношение и всичко е наред.
Колкото повече обаче напредва времето, толкоз по-често стартирате да се сблъсквате с неговите дефекти. Това несъмнено не е причина да прекратите връзките си. Но има няколко вида хора, чиито дефекти са прекомерно нетърпими.
Ако срещате сходно поведение от страна на сегашния си сътрудник, прекратете връзките си с него:
1. Пристрастен е към нещо – зависимостите на даден човек в един избран миг стартират изцяло да управляват живота му, а това може съществено да повлияе на връзките ви. Ако той желае да се оправи с този проблем му дайте късмет и се пробвайте да му помогнете. Ако обаче не осъзнава, че това е спънка за него, вие не сте длъжна, да го променяте. Ако той не желае вашата помощ и става нападателен, когато говорите за това, няма смисъл да продължавате да поддържате тези връзки.
2. Песимисти – има хора, които в никакъв случай не са удовлетворени от живота си. Те постоянно се оплакват за нещо и постоянно намират проблем, даже той да не съществува. Срещите с тях се понасят много мъчно и са много напрягащи. Ако дълго време имате връзки с подобен човек, е изцяло допустимо и вие да се превърнете в черноглед. Ако имате подобен човек в живота си се пробвайте да сменяте тематиката, когато стартира да се оплаква, говорете за нещо по-приятно. И в случай че въпреки всичко не се получи, се пробвайте в прав текст да му кажете, че прекалява.
3. Дете – има хора, които просто не са задоволително пораснали, без значение на какъв брой години са в действителност. Разбира се, че не би трябвало да губим детското в себе си, само че при някои хора е прекомерно. Ако поддържате връзка с подобен човек или ще започнете да се чувствате като негов родител, или ще се вдетините като него. Такива хора не взимат съществени решения независимо, боязън ги е от сериозните връзки, изключително когато става въпрос за брак и деца и постоянно е мъчно да проведете сериозен диалог с тях.
4. Емоционално недостъпните – това са хора, които ги е боязън да обичат, само че имат потребност да бъдат обичани. Тези връзки няма да ви донесат нищо хубаво. Той или не е влюбен във вас, или го е боязън да признае възприятията си. Отношенията с тези хора нормално са доста комплицирани. Те не биха се пробвали да подобрят връзките си с вас и мъчно можете да поговорите с тях искрено за възприятията си. Те биха загърбили връзката ви без никакъв проблем, в случай че по някакъв метод тя се пробва да ги лимитира.
5. Самовлюбените – те нормално мислят единствено и само за себе си и рядко нещо друго може да ги интересува. Всеки един диалог се върти към тях и рядко дават на някого да опише нещо, което не ги визира директно. Често това проваля връзките им, тъй като хората към тях постоянно са тяхна сянка, а това не подхожда на никого.
6. Перфекционистите – доста е значимо да се развиваме непрекъснато, само че перфекционистите постоянно търсят най-хубавото. Те постоянно подлагат на критика половинката си и се пробват да дават препоръки за безусловно всичко. Каквото и да извършите, те в никакъв случай няма да са удовлетворени. Мрънкат непрекъснато и ги нервират и най-малките неща, които никой различен не би забележил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР