В началото на януари испанските медии разпространиха слух, че Диего

...
В началото на януари испанските медии разпространиха слух, че Диего
Коментари Харесай

Диего Симеоне ще напусне Атлетико Мадрид при едно условие

В началото на януари испанските медии разпространиха слух, че Диего Симеоне е решен да напусна Атлетико Мадрид през лятото след края на сезона. Сега авторитетния вестник “Марка ” разяснява, че е доста евентуално старши треньора на “дюшекчиите ” да поеме в друга посока след цяла декада отпред на тима при едно изискване.

Коментира се, че договорът на Симеоне изтича в края на този сезон и няма да бъде преподписан, в случай че тимът му не се класира на някое от първите 4 места в Ла Лига, които дават право на присъединяване в европейската Шампионска лига. Към момента мадридчани заемат таман четвъртото място, само че е под въпрос дали ще го задържат до края на сезона, тъй като формата им в последно време е повече от неуверена.

Откакто испанският шампионат се завърна след паузата поради Мондиал 2022 в Катар, възпитаниците на Диего Симеоне изиграха 4 срещи, от които завоюваха едвам две и то против непретенциозни противници като Елче и Валядолид, изгубиха от водача в класирането Барселона и записаха еднакъв против борещия се за оцеляване Алмерия.

Иначе аржентинският експерт управлява Атлетико Мадрид от 2011 година Насам. За това време той завоюва два пъти Ла Лига, един път Купата на краля, два пъти победи в Лига Европа и се класира за два финала в Шампионската Лига, където отстъпи на Реал Мадрид./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР