В началото на връзката им Ива неистово ревнувала благоверния си

...
В началото на връзката им Ива неистово ревнувала благоверния си
Коментари Харесай

Филип Буков: Уважавам г*йовете, но твърдо съм хетеросексуален!

В началото на връзката им Ива неистово ревнувала благоверния си от почитателки и екранни партньорки, само че след това претръпнала и спряла да изпитва такива отрицателни страсти. Вече не се

нервира от колежките му, с които от време на време имал любовни подиуми. „ Ревността може да убие всяка връзка! Моята специалност е такава, че дамата до мен, би трябвало да ме схваща ", категоричен  е Филип.

 

Приятелката на артиста е студентка в Софийския университет. В момента е в финален курс. Младата дама не е известна в общественото пространство. Филип е споделял, че с

нея доста си допаднали още през цялото време освен като визия, само че и като характери. Не желали обаче да избързват и към месец били единствено другари. Чак след това решили да задълбочат връзките си.

Преди да се захване с Ива, Буков не вярвал в същинската и откровена обич, въпреки че най-дългата му връзка траяла цели 9 години. Тогава и двамата били още възпитаници. С девойката почнали да се срещат в 12-и клас, само че възприятията им не издържали във времето. За страдание, актьорът не се разделил другарски с някогашната и през днешния ден не поддържат връзки. „ Тя искаше брак и дете, а аз не се усещах подготвен. Бяхме доста млади ”, коментирал е Филип аргументите за разлъката.

 

С днешна дата обаче това се е трансформирало и той желае женитба, а за какво не и правоприемник. С актуалната му половинка се грижат за куче, само че са изцяло подготвени да посрещнат и нов член в фамилията. Само изчакват Ива да приключи висшето си обучение.

 

Преди да стане известно лице Буков е водил много бохемски метод на живот. Имало е моменти, в които е злоупотребявал с алкохола и опиатите.

„ Работех като момче за всичко. Тогава бях в най-трудния интервал в живота си. Да, посягал съм към дрогата, само че тези нездравословни привички са останали в предишното. Занимавах се с бокс. Този спорт постоянно допуска едно въздействие от един избран контингент хора, където животът е елементарен, където парите се изкарват за час-два, където опиатите не се заплащат. Така се случи, че в този интервал и аз се подхлъзнах ”, разказвал е актьорът.

 

Търсейки своето място под небето, той решил да зареже нощните занимания и да се запише в НАТФИЗ, където да учи актьорско майсторство. Продължил обаче да живее на високи обороти и спортът останал неизменима част от живота му. Сега се занимава със сноуборд, бокс, колоездене, кайт, мотоциклетизъм.

Запален е по фитнеса от години. Преживял е доста контузии, които са претендирали сериозна лекарска, даже хирургична интервенция.

 

От няколко месеца Буков върти и непряк бизнес. Той продава хранителни добавки. Казва, че като деен състезател е пробвал всевъзможни – те обаче били или прекомерно скъпи, или не му харесвали на усет. Затова потърсил оптималния вид, който да предлага на клиентите си. По този метод си докарвал няколко хилядарки месечно.

 

През последните седмици звездата претърпя удар в професионален проект. Както стана ясно, той няма да е водещ на новото шоу „ Островът на 100-те гривни ”. В тази роля ще влезе сътрудника му Александър Сано. Доскоро Буков беше любимец за водещ, само че изцепките след „ Денсинг Старс " трансформирали проектите на Би Ти Ви. Говори се, че Филип постоянно закъснявал и влизал в спор с продукцията, което довело и до изгонването му. Той недоумява за какво са постъпили по този начин с него и счита, че се е справил идеално с уговорките си на танцьор, въпреки и дилетант.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР