В началото на този месец водещ аналитик на Barclyas прогнозира,

...
В началото на този месец водещ аналитик на Barclyas прогнозира,
Коментари Харесай

iPhone продължава да бави замяната на батериите на iPhone

В началото на този месец водещ аналитик на Barclyas предвижда, че времето за изчакване за замяната на батерията в iPhone ще се понижи, само че се случи тъкмо противоположното.
Днес Марк Московиц поправя своите пресмятания и прогнози за времето, което е належащо да се изчака, с цел да се извърши замяната на батерията на смарт телефона. Преди няколко седмици междинния термин бе към 2-4,5 седмици с наклонност за понижаване. За най-голямо удивление се оказа, че това време е повишено до 3-4,5 седмици след подаване на поръчката. В някои магазини, тествани от Barclyas се оказа, че би трябвало да се чакат цели 10 седмици за подмяна на батерията на iPhone .

Barclays видя, че най-вече би трябвало да чакат притежателите на iPhone 6 и 6+. А това трансформира прогнозите в посока. че тази година ще се продадат по-малко смарт телефони. Тази наклонност се натрапва от обстоятелството, че за редица притежатели на iPhone ще бъде по-изгодно да ремонтират своите смарт телефони, в сравнение с за закупуват нов модел.

През месец януари тази година Московиц предвижда, че от 500-те милиона iPhone консуматори, към 50 милиона ще заменят батериите си.

Да си напомним, че става дума за огромния скандал със закъснение продуктивността на iPhone с изхабяването на батерията. За да замаже обстановката, Apple стартира да заменя изхабените акумулатори с нови на съвсем тройно по-ниска цена. Но не щеш ли бави нещата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР