В началото на тази седмица Ferrari представи първия джип“ в

...
В началото на тази седмица Ferrari представи първия джип“ в
Коментари Харесай

Някой вече продава несъществуващо Ferrari Purosangue

В началото на тази седмица Ferrari показа първия „ джип “ в своята история, а едвам няколко часа по-късно от компанията оповестиха, че може да се наложи да затворят поръчките за модела, защото търсенето надвишава плануваното произвеждане. Все още няма публична информация дали и по кое време това ще се случи, само че незнаен за момента човек продава своето към момента несъществуващо Ferrari Purosangue.
Обява за кросоувъра се появи в уеб страницата JamesEdition, а незнайният продавач е подготвен да се раздели със своя образец за сумата от 500 хиляди евро. В обявата е посочено, че колата може да бъде доставена на всички места по света през втората третина на 2023 година с пробег от едвам няколко благи.
Японското посланичество е добавило три фотоси, две от които от рендър на колата преди тя да бъде показана и една от формален тийзър на Ferrari. Подобна процедура с пласиране на лимитирани коли не е нова, още повече за основаната в Япония компания в чийто уебсайт можем да открием още разгласи за Bugatti Mistral, Mercedes-AMG One и други забавни коли. Ще е забавно да забележим реакцията на Ferrari, които постоянно се опълчват на такива начинания и даже санкционират клиентите си, като ги лишават от преимущества./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР