В началото на срещата с Изправи се БГ! Ние идваме!

...
В началото на срещата с Изправи се БГ! Ние идваме!
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Румен Радев провежда консултации с Изправи се БГ! Ние идваме!

В началото на срещата с " Изправи се БГ! Ние идваме! " президентът Румен Радев поздрави партията, че са съхранили гласуваното доверие и са утвърдили своето наличие в Народно събрание като една от новите парламентарно показани партии.

Той акцентира, че най-важното е намиране на формула за сформиране на държавно управление - задача, която всички български жители чакат.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО КОНСУЛТАЦИИТЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА Пожарна охрана Българска национална телевизия 2 И НА НОВИНАРСКИЯ НИ САЙТ BNTNEWS.BG:



Радев още веднъж подсети, че новата формула е образуване на кабинет към единодушие за цели, цели и полезности. Заради което е значим правилният разговор и градивният дух. Мисля, че вашата ПГ въпреки и най-малобройна е извънредно значим и скъп сътрудник в този разговор, сподели президентът.



Мая Манолова от своя страна съобщи, че са задоволени, " че партия от партиите на смяната поема отговорността поема отговорността за сформиране на държавно управление ".

Тази заран първи за диалог на " Дондуков " 2 дойдоха представители на " ИТН ". Коалицията ГЕРБ-СДС отхвърли да взе участие в консултациите с претекстовете, че разговорът е нарушен неведнъж. Последваха срещи и с представители на " Българска социалистическа партия за България ", " Демократична България " и Движение за права и свободи.

Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР