В началото на следващия месец Xiaomi ще представи новите си

...
В началото на следващия месец Xiaomi ще представи новите си
Коментари Харесай

Xiaomi потвърди 200MP камера на новия си флагман

В началото на идващия месец Xiaomi ще показа новите си смарт телефони от серията 12Т, само че преди този момент да се случи, китайската компания разкри една от най-интересните характерности на върховия смарт телефон. Чрез рекламен постер в обществените мрежи, Xiaomi сподели главния датчик на камерата, който ще може да се похвали с резолюция от 200MP.

Той евентуално ще е разполагаем само при смарт телефона 12T Pro, до момента в който останалите модели ще се задоволят със 108MP оптика. Връщайки се още веднъж на по-големия 200MP датчик, той е дело на Samsung и е прочут под модела HP1. Големината му е 1/1.22 “ с бленда F/1.69. Сензорът разполага още с оптична стабилизация. Същия датчик се употребява и в Motorola Edge 30 Ultra и се слави с чудесно показване, цветове и елементи, както денем, по този начин и по време на нощни фотоси.



Останалите неща, които знаем за флагмана на Xiaomi включват 6.67-инчов AMOLED екран с резолюция 1220х2712 пиксела. Батерията е с потенциал от 5000мАч и поддържа до 120W зареждане с кабел. Процесорът е дело на Qualcomm и по-конкретно Snapdragon 8+ Gen1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР