В началото на следващата седмица хитовия български медицински сериал Откраднат

...
В началото на следващата седмица хитовия български медицински сериал Откраднат
Коментари Харесай

Ексклузивна прожекция обединява звезди и фенове на старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“

В началото на идната седмица хитовия български медицински сериал „ Откраднат живот “ ще сплоти звезди, почитатели и екип в извънредна прожекция, която ще сложи началото на дълго чакания осми сезон. Най-големите фенове на продукцията ще имат опция да видят първи началото на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ и да научат най-интересното от екипа на сериала и актьорския състав. Прожекцията на първи епизод, който ще продължи с вълнуващите лекарски истории, ще бъде на 10 септември от 19:30 ч. в зала 3 на Cinema City в Mall of Sofia. Билетите за събитието към този момент са в продажба.

" Отбелязването на началото и финала на „ Откраднат живот “ на огромен екран, в наличието на почитателите, е неизмеримо прекарване, както за нас, по този начин и за актьорите. Това е моментът, в който историята оживява и виждаме по какъв начин тя е докоснала през годините всички тези хора в залата “, споделя продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Осми сезон слага акцент на тематиката за кръвта, която ни ръководи. Още в първите епизоди феновете ще видят обичаните си герои в нова светлина и изправени пред провокации, които ще трансформират хода на събитията в „ Света Анастасия “
Не пропускайте старта на „ Откраднат живот: Крънви връзки “ на 10 септември от 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР