В началото на септември, Sony обявиха официално датата и часа

...
В началото на септември, Sony обявиха официално датата и часа
Коментари Харесай

Дейвид Джафе за следващия PlayStation Showcase

В началото на септември, Sony оповестиха публично датата и часа на осъществяване на постоянното издание на PlayStation Showcase. То започва в четвъртък, девети септември, след 11 часа по обяд българско време, като директното лъчение ще продължи 40 минути. От компанията по традиция не разкриха кои ще са представяните заглавия, уточнявайки само, че става дума главно за игри, които ще излязат по коледните празници и по-късно. И още веднъж по традиция, Интернет завря от клюки и спекулации. Тези дни огънят на упованието беше разгорян в допълнение от основателя на God of War Дейвид Джафе. Той разкри в Twitter, че е схванал за подготвяна от Sony игра за PlayStation, която чака да „накара хората да изгубят мозъка и дума“. В настрана видео в YouTube, по-късно той още веднъж приказва за септемврийския PlayStation Showcase, само че без да посочва съответно име на игра. Все отново Джафе прецизира, че който чака по време на предаването да бъдат показани „традиционните, страхотни игри на личните студиа на Sony“, няма да бъде отчаян.

„Ето един неправилен туит, само че в случай че не кажа нещо ще експлоадирам!!!. Току-що научих за нова PlayStation игра, по която се работи. Нямам си концепция по кое време ще бъде разкрита (може би идната седмица, може би не), само че когато това се случи, хората ще изгубят разум. Супер яка!!!“, написа Джафе в профила си в Twitter в края на предходната седмица.

Що се отнася до упоменатите към този момент спекулации, то в онлайн пространството се завъртя подобен, който е обвързван с модифицираната версия на Alan Wake от Remedy Entertainment, както към този момент знаете имат натоварен график за бъдещи игри, само че кой знае?! Дойдоха и клюки за нов inFamous от страна на Sucker Punch, които не престават да се носят на гребена на вълната, поради невероятния триумф на Ghost of Tsushima. Големи са очакванията и за нов GTA, както и да бъде показан геймплей от God of War Ragnarok и не на последно място – нов Forsaken.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР