В началото на седмицата Мишел и аз се обадихме на

...
В началото на седмицата Мишел и аз се обадихме на
Коментари Харесай

Камала Харис получи подкрепата на Барак и Мишел Обама

" В началото на седмицата Мишел и аз се обадихме на нашата другарка Камала Харис. Казахме ѝ, че съгласно нас тя ще бъде приказен президент на Съединени американски щати и че има цялостната ни поддръжка ", съобщи Обама в X.

Подкрепата, оповестена във видеоклип, в който Харис приема взаимно телефонно позвъняване от някогашната първа двойка, идва в миг, когато Харис продължава да набира известност като евентуалния претендент на партията след решението на президента Джо Байдън да приключи акцията си за преизбиране и да поддържа своя вицепрезидент против претендента на републиканците и някогашен президент Доналд Тръмп.

 

" Обадихме се, с цел да кажем, че Мишел и аз не бихме могли да се гордеем повече, че можем да те подкрепим и да създадем всичко допустимо, с цел да преминеш през тези избори и да влезеш в Овалния кабинет ", сподели някогашният президент на Харис, която е показана да дава отговор на телефона, до момента в който се разхожда зад кулисите на събитие, следвана от сътрудник на Сикрет сървис.

 

Мишел Обама сподели: " Не мога да проведа този телефонен диалог, без да кажа на моето момиче, Камала, какъв брой се гордея с теб. Това ще бъде историческо ", сподели тя.

 

Семейство Обама са измежду последните огромни партийни фигури, които намерено поддържат Харис. Обама не престават да бъдат ефикасни събирачи на средства и известни заместници на огромни събития от акцията на демократите
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР