В началото на седмицата медиите във Великобритания и Италия излязоха

...
В началото на седмицата медиите във Великобритания и Италия излязоха
Коментари Харесай

Хамилтън коментира спекулациите, които го свързват с Ферари

В началото на седмицата медиите във Англия и Италия излязоха с информация, че отборът на Ферари е подготвен да насочи обилно предложение към Люис Хамилтън, което има за цел да притегли седемкратния международен първенец в Маранело.
 Слух: Ферари с обилно предложение към Хамилтън за 2024 година Слух: Ферари с обилно предложение към Хамилтън за 2024 година
По-рано през днешния ден тези клюки бяха отречени от шефа на Скудерията Фредерик Васьор, който съобщи пред медиите в Монако, че в лагера на „ Черните кончета “ са фокусирани върху това да задържат актуалните си водачи Шарл Леклер и Карлос Сайнц. Договорите и на двамата с отбора от Маранело изтичат в края на 2024 година, до момента в който актуалният договор на Хамилтън с Мерцедес е до края на сегашния сезон.
 Васьор отхвърли слуховете, че Ферари желае да притегли Хамилтън Васьор отхвърли слуховете, че Ферари желае да притегли Хамилтън
Самият британецът също разяснява слуховете за своето бъдеще преди старта на уикенда в Монако и съобщи, че е доста покрай това да преподпише с Мерцедес.
 Волф: С Люис сме кръвни братя, той няма да отиде във Ферари Волф: С Люис сме кръвни братя, той няма да отиде във Ферари
„ Естествено е когато водиш договаряния за нов контракт постоянно да има спекулации за твоето бъдеще. Но, в случай че не чуете нещо от мен, това са си единствено спекулации – съобщи пред медиите Хамилтън. – Определен човек, който е в тази стая написа най-малко една от клюките. Може би с анулацията на надпреварата предходната седмица на него му стана скучно.

„ Но моят екип работи с Тото (Волф). Ние сме доста покрай това да завършваме новия контракт. А това, че имам екип, който да води договарянията от мое има ми оказва помощ да се концентрирам върху моята работа на пистата. В предишното единствено водих договарянията си и това беше доста стресиращо, а в този момент не би трябвало да го върша.

„ Не мога да приказвам доста за самите договаряния. Но както споделих, това е първият път, когато не аз договарям. Разполагам със страховит екип, който прави всичката работа и аз съм се фокусирал върху моята работа. Казвам какво желая и работим към това. Надявам се скоро да обявим публично, че сме подписали. Екипът ми непрекъснато беседва с Мерцедес и сме доста близо “, сподели седемкратният международен първенец.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР