В началото на седмицата беше излъчен последният епизод от дебютния

...
В началото на седмицата беше излъчен последният епизод от дебютния
Коментари Харесай

Да получиш роля в сериал като на шега

В началото на седмицата беше излъчен последният епизод от дебютния сезон на " Еуфория " . Вече сме казвали, че това не е елементарен тинейджърски сериал, тъй като не икономисва нищо.

Ще има ли " Еуфория " втори сезон

Остават единствено три епизода до края на първи сезон и този въпрос не ни дава мира

Много хора го дефинират като жесток, само че тъкмо в това се крие и чарът му. За да сработи магията и да останем тотално прехласнати по " Еуфория " пък са отговорни актьорите.

Зендая влиза в основната роля, тази на 17-годишната наркозависима Ру, и тя е една от дребното, които имат някакъв актьорски стаж зад тила си. Вече говорихме за това, че Хънтър Шефйър , която играе трансджендър момичето Джулс, прави дебюта си в промишлеността.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angus Cloud (@anguscloud) на Юни 17, 2019 в 1:41 PDT

Честно казано, не проличава изключително доста, че ѝ е за първи път. Оказва се, че ролята в " Еуфория " е първа и за Ангъс Клауд . Той играе наркодилъра със златно сърце Фез и пред GQ споделя по какъв начин се е стигнало до присъединяване му в сериала на HBO.

Един ден Клауд се е разхождал по улиците на Манхатън, само че е почтен, че няма никаква визия какво е правил там. Именно на улицата се натъква на жена, която твърди, че е сътрудник на гении и желае да го включи в прослушване за нов сериал.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от euphoria (@euphoria) на Юни 6, 2019 в 11:20 PDT

Ангъс в началото е бил малко песимистичен към концепцията и не е желал да ѝ дава номера си, само че в последна сметка е склонил. Няколко дни и диалога по телефона по-късно се озовал в стая със съществено гледащи го господа, които са очаквали от него да прочете няколко реда от сюжета. Това е било прослушването му.
 Зендая, „ Еуфория “ и какво обръщение насочва сериалът на HBO
Зендая и провокациите на „ Еуфория “

Суровият свят на един от най-коментираните сериали сега

Наложило се е да повтори упражнението и пред режисьора на първия епизод, а по-късно Сам Левинсън, основателят на сериала, се е свързал с него и му е споделил, че е получава ролята на Фез.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angus Cloud (@anguscloud) на Юни 27, 2019 в 1:40 PDT

Така Ангъс Калоуд се мести да живее в Лос Анджелис, където в продължение на осем месеца взе участие в фотосите на сериала. Понеже промишлеността е нова за него, Ангъс гледа видеа в YouTube, с цел да добие някаква визия по какъв начин би трябвало да се държи пред камера.

Споделя, че е бил сюрпризиран от това какъв брой изтощен е в края на един цялостен снимачен ден. Няколко месеца откакто фотосите на " Еуфория " са завършили с него се свързват и първите мениджъри, които желаят да го съставляват.
 Хънтър Шейфър,
Кое е трансджендър момичето от " Еуфория "

Изгряващата звезда на Хънтър Шейфър

Ако кариерата му се развие добре и стартира да се снима и в по-големи продукции, Ангъс Клаус умерено ще може да каже, че е станал артист като на смешка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР