В началото на разследването сме, започнато е досъдебно производство. На

...
В началото на разследването сме, започнато е досъдебно производство. На
Коментари Харесай

Наръганото с нож момче било нападнато от свой съученик заради колаж

В началото на следствието сме, стартирано е досъдебно произвеждане. На първо време - осъществен е оглед на местопроизшествието, само че и на мястото, където причинителят е арестуван. Иззети са голям брой материални доказателство, проверява се опит за ликвидиране. Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова в " Денят стартира ", във връзка вчерашния случай, в който 15-годишен наръга с нож собствен съученик.

Двете момчета се познават, съученици са, конфискуван е телефонът на друго момче, пред което причинителят е признал за действието.

Пострадалото момче е в тежко положение, лекарите се борят за живота му.

Възникнало е напрежение сред двамата поради обява в интернет, съгласно очевидци е имало колаж с лицето на причинителя на действието в клип или фотография с хомосексуални подиуми, сподели Румяна Арнаудова.

Прокурор от Софийска градска прокуратура евентуално ще повдигне обвиняване за опит за ликвидиране, следва да бъде взето решение за мярката за неотклонение.
 Обида във Facebook докара до кървава разпра сред двама тинейджъри в София Обида във Facebook докара до кървава разпра сред двама тинейджъри в София
Обида във Facebook се разви до кървава разпра сред двама тинейджъри. 15-годишно момче неведнъж намушка с нож 16-годишен. Пострадалият е опери...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР