В началото на представянето му обаче микрофонът на актьора не

...
В началото на представянето му обаче микрофонът на актьора не
Коментари Харесай

Кой спря микрофонът на Зомбори?

В началото на представянето му обаче микрофонът на артиста не сработи и за близо 40 секунди никакъв тон не се чу. Въпреки гафа на техничарите, Зомбори излезе от ситуацията като потвърден експерт и се оправи отлично. Зрители обаче заподозряха, че Владо още веднъж е жертва на бойкот поради увереността на всички, че той ще победи този сезон. Геро пък непосредствено се пошегува в ефир, че Владо не се нуждае от микрофон, тъй като може да пее и без него, чу Hotnews.bg.

" Владо Зомбори е с неограничени благоприятни условия!Той е свръхестествен, събитие! ", написа фен на Facebook страницата на предаването. " Респект пред този гений. Победителят този сезон ", безапелационен е различен.
Реклама
Зомбори се трансформира в Стивън Тайлър от Aerosmith, а след баладата „ I Don’t Wanna Miss A Thing ” със специфичното присъединяване на симфоничен оркестър Димитър Ковачев – Фънки показа: „ Много положително попадение, вокално беше превъзходен “. Актьорът посвети песента на жена си Весела Бабинова, която бе измежду публиката на първите редове и ръкопляскаше безкрай на осъществяването на мъжа си.
Реклама
Иначе успеха на крачка от полуфинала съумя да грабне Елена Атанасова, която взриви публиката с облика на Тил Линдеман от немската метъл група Rammstein. С безупречната реплика и осъществяването на песента „ Benzin “, тя впечатли журито, феновете, менторите и сътрудниците си. „ За мен обликът ти беше изпълнен едно към едно “, сподели Хилда Казасян за представянето на Елена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР