В началото на пленарното заседание днес председателят на парламента Никола

...
В началото на пленарното заседание днес председателят на парламента Никола
Коментари Харесай

Депутатите пак си отложиха зелените сертификати

В началото на пленарното съвещание през днешния ден ръководителят на Народното събрание Никола Минчев разгласи, че плануванаъа за гласоподаване през днешния ден точка трета - Проект на решение за приемане на Условия за достъп до постройките на Народното събрание в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, ще отпадне от дневния ред на Народното събрание. По думите му това е било решено на председателския съвет по-рано през днешния ден, защото са нужни корекции на плана на решение за въвеждане на зелен документ в Народното събрание и следва в допълнение разискване по време на парламентарните комисии преди да се гласоподава в пленарна зала.

Условията за влизане или не със зелен документ в постройките на Народното събрание станаха обект на разногласия измежду депутатите още през предходната година.

Тома Биков от ГЕРБ се възмути от препоръчаната стратегия. По думите му това ще е следващата пропиляна седмица, защото няма нито едно значимо решение на рецесиите в страната.

„ Предлагате ни едно нищо. Единственото свястно, което ние предложихме е компесаторните механизми, само че вие ги отхвърлихте. Вместо това ще изслушваме Бойко Рашков за изборите които минаха към този момент, вие спечелихте, смяната завоюва и чакаме да я забележим. Вместо това обаче не внасяте нищо “, възмути се Биков.

Той напомни, че в случай че съдружните партии нямат какво да предложат, то имат министри и то едно от най-раздутото държавно управление. Така всеки министър може да направи оферти и да ги внесе в Народното събрание, с цел да се обсъдят.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР