В началото на новия век корейските автомобили бяха абсолютно сравними

...
В началото на новия век корейските автомобили бяха абсолютно сравними
Коментари Харесай

Автомобилът на старо: БГ цени на Hyundai Santa Fe II

В началото на новия век корейските коли бяха безусловно сравними по качество и дизайн с днешните китайски коли. С течение на доста малко време обаче корейците израснаха и започнаха да вършат смислени коли, които съвсем ги приближават до японски, немски и френски аналози.



Що се отнася до известното SUV, носещо името Santa Fe и поради положението на българския авто пазар, можем да кажем, че втората генерация на модела е сполучлив вид за използван всъдеход. Естествено и тази кола има значително дефекти, само че доста от тях са отстранени при второто потомство.



Второто потомство на Santa Fe се създава от 2007 година и се оправя с доста от проблемите на предшественика си. Двигателите са се потвърдили като безпроблемни, само че разходът на гориво е голям. Новият бензинов и ревизираният дизелов мотор след фейслифта през 2009 година донасят по-разумни експлоатационни разноски.



Макар и да не се хвали с първокласен интериор, направата на Santa Fe е солидна, а някои версии са екипирани с трети ред седалки. Окачването е по-скоро удобно, само че неведнъж проблематично поради склонността на лагерите да си отпътуват даже и при по-малък пробег.



4х4 системата е от вида "паркетни ", само че пък е идеална за разкаляни или заснежени терени, както и за лека пресечена околност. Що се отнася до по-новите генерации (III и IV), то те ще са обект на друга тематика, само че като цяло са много скъпи и с изключение на с повече екстри и електроника, не впечатляват с кой знае какво. Ето какви Hyundai Santa Fe II се оферират у нас. Вижте ТУК .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР