В началото на новия сезон в Сценична треска“ говорим с

...
В началото на новия сезон в Сценична треска“ говорим с
Коментари Харесай

На нея с обич! Емил Димитров“- музикален спектакъл на Нели Бенова и Даниел Цочев



В началото на новия сезон в „ Сценична тресчица “ приказваме с Нели Бенова и Даниел Цочев за спектакъла им, отдаден на Емил Димитров - „ На нея с любов! Емил Димитров “. Той ще се играе на 28 септември в Античния спектакъл в Пловдив, а по-късно ще го забележим и на софийска сцена.

Нели и Даниел са дружно в живота и в изкуството. Вдъхновени от музиката на Емил Димитров, вземат решение да направят  спектакъла като самостоятелен план, хвърлят се самоуверено в тази идея - да опишат и да върнат спомените за  огромна звезда на българската музика - Емил Димитров. Изоставят сигурните пътеки, с цел да опитват самоуверено и съумяват! Миналата година, спектакълът два пъти изпълни зала 1 на НДК и накара публиката да плаче и да пее, изправена на крайници. Старите си спомниха, а младите научиха за една ера, която през днешния ден ще оживее на сцената на Античния спектакъл в Пловдив.

В прикачения звуков файл ще чуете изявлението с Нели Бенова и Даниел Цочев и песни на Емил Димитров, изпълнени от Даниел Цочев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР