В началото на ноември снимка на четирима бели мъже с

...
В началото на ноември снимка на четирима бели мъже с
Коментари Харесай

Християнски ционистки каубои: Американските и израелските афинитети са разкрити

В началото на ноември фотография на четирима бели мъже с каубойски шапки на летище JFK беше качена в обществените медии с надпис „ Тези каубои от Арканзас и Монтана бяха в JFK през днешния ден на път да оказват помощ на фермите в Израел. Те не са евреи. По времето, когато каубоите кацнаха в Тел Авив, коментатор на Jerusalem Post съобщи, че „ те към този момент бяха сензация в обществените медии “.

Наистина, от този момент те събраха хиляди лайкове и мнения като „ Бог да благослови Израел! Винаги ще бъда с нея “ и „ Еврейският народ е толкоз признателен, че има другари “. Израелски и американски медии също популяризираха каубоите посредством изявленията и актуализации за тяхната работа и време в Хар Брача, еврейско населено място в „ Юдея и Самария “ – терминът за Западния бряг, употребен от тези, които имат вяра, че земята принадлежи на евреите хора.

И въпреки всичко каубоите също са проводник към разбирането на фундаменталното подобие сред бялото американско и еврейското израелско общество, а точно техните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР