В началото на ноември Philip Morris ще пусне нова версия

...
В началото на ноември Philip Morris ще пусне нова версия
Коментари Харесай

Philip Morris пуска IQOS 3 DUO

В началото на ноември Philip Morris ще пусне нова версия на устройството си за нагряване на тютюн. IQOS 3 DUO наподобява по същия метод като IQOS 3, само че има някои основни разлики, обясниха от компанията.

Устройството към този момент дава опция за две поредни използва без презареждане на холдъра, като обезпечава и доста по-бързо зареждане на самия холдър в джобното зарядно спрямо предходните генерации на устройството за нагряване на тютюн - IQOS 3 и IQOS 2.4 Р, споделят от Philip Morris.

Устройството ще се предлага в четирите съществени цвята, в които се предлага и IQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят - меден.

Всички аксесоари за предходната версия на устройството IQOS 3 ще са съвместими и с IQOS 3 DUO.

Най-новата версия на устройството IQOS 3 DUO се отличава с най-бързия и мощен холдър в портфолиото на IQOS до момента.

" Продължаваме да влагаме в просвета и технологии, с цел да разработим устройства, които дават отговор на потребностите на пълнолетните пушачи - устройства, които могат да оказват помощ на доста хора, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат на тях ", съобщи Андре Каланцопулос, основен изпълнителен шеф на компанията, във връзка на представянето на най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн.

" Вече над 11 милиона пълнолетни пушачи по света са избрали IQOS, като над 70% от тях (близо 8 милиона) са спрели да пушат и са минали напълно на нашата система за нагряване на тютюн. Пускането на IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент да прилагаме софтуерни нововъведения в създаването на научно потвърдени артикули, които се явяват по-добър избор за пълнолетните пушачи от продължителното пушене. "

В продължение на над 10 години компанията влага над 6 милиарда $ в научни проучвания и разработки, произвеждане и комерсиализация на гамата бездимни артикули

Philip Morris си слага световна цел към 2025 година най-малко 40 милиона пълнолетни пушачи, които другояче биха траяли да пушат стандартни цигари, създадени от нея, да преминат на по-добри бездимни други възможности, а бездимните произведения да заемат най-малко 30% от продажбите на компанията.
 14 от всеки 100 $ доходи на Philip Morris към този момент са от IQOS
14 от всеки 100 $ доходи на Philip Morris към този момент са от IQOS

Компанията възнамерява да усили този дял до 42% в идващите шест години
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР