В началото на миналата седмица Пакс Джоли-Пит беше приет по

...
В началото на миналата седмица Пакс Джоли-Пит беше приет по
Коментари Харесай

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит Пакс изписан от болница

В началото на предходната седмица Пакс Джоли-Пит беше признат по неотложност в болница в Лос Анджелис. Това стана, откакто той претърпя случай - с електрическия си скутер се е забил в автомобил, спрял на червен светофар.
 Пакс Джоли-Пит е приет в болница
Пакс Джоли-Пит е приет в болница

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит е претърпял случай

Впоследствие стана ясно, че 20-годишният наследник на Анджелина Джоли и Брад Пит не е носел каска - нещо, което явно му е процедура, защото има много негови фотоси по какъв начин кара скутера без защитно средство.

За благополучие пострадванията му не са съществени и Пакс е бил изписан след няколкодневен престой в болничното заведение. " Нараняванията му са комплекси и занапред стартира дългия път по възобновяване и физиотерапия ", споделя източник на People.

По информация на изданието Анджелина Джоли съвсем от самото начало е била край болничното легло на сина си. Някои от братята и сестрите му също са видяни да посещават болничното заведение, в която е настанен.
 Снимка 602856

Според данните от предходната седмица, е имал контузия в региона на главата и на тазобедрената област. Възстановяването му занапред следва, а евентуално, в случай че продължи да се придвижва с електрическия си скутер, Пакс ще реши към този момент да носи и каска.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР