В началото на месеца Илон Мъск отново стана баща. С

...
В началото на месеца Илон Мъск отново стана баща. С
Коментари Харесай

Новото име на сина на Мъск и Grimes

В началото на месеца Илон Мъск още веднъж стана татко. С половинката му Grimes оповестиха, че ще кръстят сина си X Æ A-12 . Впоследствие стана ясно, че това тяхно желание няма по какъв начин да се реализира, тъй като съгласно американските закони имената не могат да съдържа нещо друго от буквите в писмеността.
 Илон Мъск, Grimes, името на сина им X Æ A-12 и какво обясниха за него
Мистерията с името на бебето на Мъск и Grimes

Тези май не се майтапят

След известно време размишления родителите всe отново взеха решение да сменят името на бебето . А очакванията ни, че този път са избрали по-традиционно (на фона на предишното), много бързо се изпариха. И новото име е - X Æ A-Xii .

Това бе доказано в Instagram от майката на бебето Grimes. Тя изясни, че цифрите просто са сменени с римски и " по този начин наподобява по-добре " . Дали и този вид ще мине пред управляващите, не е ясно...
 Снимка 478511

В изявление след раждането на сина си, Мъск изясни, че концепцията за необикновеното име е в действителност на майка му, тъй като тя е " страхотна с имената " , написа Guardian. Ние пък сме сигурни, че и ексцентричният милиардер е дал своя принос, или най-малко едно извънредно и изрично утвърждение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР