В началото на месеца Бил и Мелинда Гейтс ни изненадаха

...
В началото на месеца Бил и Мелинда Гейтс ни изненадаха
Коментари Харесай

От кога са разделени Бил и Мелинда Гейтс

В началото на месеца Бил и Мелинда Гейтс ни изненадаха с новината, че се развеждат. Сега остават единствено правосъдните формалности, с цел да станат публично свободни хора. Но, става известно, с бракът им е бил свършено много преди всички ние да го разберем.
 Бил Гейтс, Мелинда Гейтс, Ан Уинблад и срещите на милиардера с друга жена, до момента в който е женен
Бившата, с която Бил Гейтс се среща, до момента в който е женен

Странен любовен триъгълник

Според нова информация към развода за милиарди, връзките сред Бил и Мелинда от дълго време са предвещавали бракоразвод.

Дори брачната половинка на милиардера още през 2019 година се е свързала с най-хубавите бракоразводни юристи , заети и с раздялата на Джеф и Макензи Безос.

Но съпрузите са взели решението да не афишират раздялата си, до момента в който дребната им щерка Фийби не навърши 18 години (през септември 2020 г.) и до момента в който не приключи лицей.
 Снимка 530306

Идеята им е била, че те дружно са почнали това премеждие и дружно ще сложат неговия край. А когато и трите им деца към този момент поемат всяко по своя път, и те ще слагат началото на края на брака си, с цел да продължат всеки поотделно, предава Business Insider.
 Бил Гейтс, Мелинда Гейтс и акциите, които милиардерът й трансферира
Мелинда Гейтс към този момент е милиардер

Колко получи от Бил

Въпреки новите и нови детайлности за брака и развода на семейство Гейтс, които доближават до общественото пространство, към момента нямаме изясненост какво тъкмо е довело до решението им . Засега и двете страни отхвърлят коментар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР