В началото на м.август, „Тролейбусен транспорт Враца“ ЕООД получи финансиране

...
В началото на м.август, „Тролейбусен транспорт Враца“ ЕООД получи финансиране
Коментари Харесай

Враца взе заем за нови автобуси

В началото на м.август, „ Тролейбусен превоз Враца “ ЕООД получи финансиране от 2 711 750 лева под формата на финансов лизинг от „ ОТП Лизинг “ ЕООД, дъщерно сдружение на Експресбанк. Част от ресурса е обезпечен по линия на финансов инструмент на Регионален фонд за градско развиване АД, съфинансиран от Европейския фонд за районно развиване посредством Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година, Приоритетна ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване “ и възложен благодарение на Фонд на фондовете.

Заемните средства ще се употребяват за закупуване на 14 броя високо екологичен клас, нископодови, дизелови рейсове, с марка ИСУЗУ. Превозните средства дават отговор на всички европейски регламенти и наставления, оборудвани са с климатична система, вентилация и обособени места за инвалиди.

Автобусите се доставят след извоювана социална поръчка от българският представител на марката ИСУЗУ и ще бъдат въведени в употреба в границите на три месеца след подписване на контракта. Предвидена е гаранционна поддръжка от страна на фирмата-изпълнител в границите на 2 години от датата на доставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР