В началото на лятото, кошутите дават старта на размножителния период,

...
В началото на лятото, кошутите дават старта на размножителния период,
Коментари Харесай

10 прости правила за флиртаджията

В началото на лятото, кошутите дават старта на размножителния интервал, поставят някои от най-красивите си одежди и заедно потеглят към клубовете, обществените събития и всички останали места, където коктейлът с чадърче е на особена респект. Пътят към пороците, в никакъв случай не е бил толкоз елементарен и прелестен, само че даже и през 2018 година ще откриете ловци, които се борят за женския взор, както и някой различен час в търкането на чаршафите. Ако към момента имаш подозрения в своите качества, предлагаме някои доста основни моменти, върху които да изградиш своята тактика в преследването на женски милувки и други небеса, видяни постоянно в институции като Pornhub и това място за хамстерите!

1. Бъди убеден, само че не и нахален. Макар и да доминираш бамбината против себе си, подчертавай и нейните качества, покажи, че контенето 17 часа пред огледалото не е било на вятъра. Да бъдеш убеден, значи да паркираш Golf-a по този начин, като че ли е Bentley, да си приел това, което си и надлежно да нямаш никакви терзания за това, което не си. С други думи, може и да не си милионер, само че пък си друг от доста други. А дамите харесват това! Сервирай себе си в изискана паница и просто чакай гурме експертките да клъвнат.

2. Можеш да бъдеш гъз, стига да спазваш някакви правила. Дръзкото възприятие за комизъм, очебийно с доза жлъч не боли толкоз, колкото казването на горчивата истина. А мъжете сме виртуози тъкмо в тази игра, Емо Чолаков е тъкмо подобен образец - времето е скапано, само че най-малко е свободно. Всеки вижда огромното дупе, само че не всеки ще каже, че е симпатично, пухкаво и привлекателно в чеп.

3. Чарът също има своите позитивни качества. Способен е да отключи порти и крайници, стига да се употребява вярно. Впечатляващото му наличие има наркотично деяние и откакто го демонстрираш, отдалечи се на безвредно разстояние. Учени от Българска академия на науките предлагат да го използваш в умерени количество, с цел да не минеш в зоната на лигльовците или другарската зона. Правилните думи, прошепнати в женското ухо, имат сериозен магнитут и работят като виагра за дами.

4. Влагай внимание и изпитание единствено в тези, които в действителност го заслужават. Имайки поради какъв брой сериозна стана обществената мрежа, ловенето на лайкове и внимание се трансформира в особена мощ за дамите. Те помпат самочувствието, имат вяра, че са Мис Калифорния и с помощта на това, сами се прибират у дома и стопират бръсненето на краката. Забавно е, когато дивото самочувствие се натрупа от 10 лайка или 7 похвали в социалката. Ще признаем оценката за съответна, когато се роди първото дете през фейсбук, във всички останали случаи е тъкмо толкоз съответна, колкото е публикация и за набиране на девственици за осъществяване на обществен опит - няма такива!

5. Не показвай, че тя е единствената, която ти пуска. Жените имат 6-то възприятие и ще спекулират във всеки комфортен миг. Посявай неустановеност в нейното нежно схващане и подсигуряваме, че няма да си врътне елементарно опашката. В противоположен случай се подготви за извиването на ръчички, нечиста сделка и събуждането на онази властност, която имаше майка ти във втори клас, поглеждайки бележника ти. Липсата на сигурност генерира повече права и свободи в твоя изгода. Правите забавен, скъп и много по-вълнуващ от мачото с плочките.

6. Бъде занимателен, само че не и палячото. Първият е прочут с доза сексапил и способността си да покачва равнището на влага в женския организъм. Вторият е жертван да бъде шутът на компанията, който най-после открива честност единствено и само в PornHub абонамента. Да не мислиш, че То е желал да стане подобен? Жените са го създали!

7. Изисквай почитание от другия пол. Всичките политики за женска мощ и самостоятелност бързо потъпкаха някои мъжки права. Ето за какво е редно да запазиш своята персона надалеч от хвърлените камъни, петна и други наказателни бригади. Девойките, прекрачващи тази граница, не би трябвало да получават каквито и да е облаги. Докато позитивните малоумия звучат прелестно на хартия, в действителния свят можем да подсигуряваме, че нито една няма да получи полово внимание и ангажираност. Тя постепенно и несъмнено ще се насочи към феминизма и мъжемразтвото. От нея и доста като нея ще чуеш, че мъжете мислят единствено с долната глава.

8. Жените обожават да приказват за себе си. Накарай ги, подлагай верните въпроси, разреши им да бъдат мощните на вечерта, а малко по-късно могат да бъдат и тези от горната страна. Един от обичаните моменти е да покажете, че те също имат своята персона, житейски проблеми и прекарвания, които са ги оформили в вярната посока. Ето за какво постоянно може да започнете диалога с нейното кариерно развиване, живота от нещата и нещата от живота. Познаваме един амиго, който след 10 въпроса към този момент умерено може да ѝ предложи панорамна панорама и японски очила за дъжд. Знаеш ли какъв брой малко хора са я питали за какво избира "Сексът и града " пред нюансите на сивото?

9. Ако търсиш нещо за ръгване, тогава би хепи и не се притеснявай за качеството. Във всеки различен миг не забравяй, че си един от дребното останали хетеро мъже и с помощта на това ще би трябвало да имаш по-високи стандарти. Реализмът ще бъде и другият ти другар. Не очаквай, че скоро ще цъфнат гърлите от Victoria`s Secret, само че пък в случай че в никакъв случай не ти пука за публичното мнение, действай самоуверено. Колкото повече опит имаш, толкоз по-лесно ще е всеки идващ път. Все отново е значимо да запомниш, че и това омръзва и щом спреш да пускаш бонуси, стартира и същинската игра. Мъжете имат потребност от дами! Това са тези мистични същества, които могат да те обезоражат с един взор и с още един да те изпратят в парадайса. Всички останали обществени принцеси, инстаграм инфлуенсърки или мечтаещи да бъдат такива, остават някъде там в мрежата. Какво толкоз, бъдещите генерации би трябвало да имат материал за мастурбация, нали?

10. Постоянството е ключът към триумфа, само че на една крачка от него ще срещнеш досадата и отчаянието. Помниш рекламата на Sprite, която ясно наблягаше 6-тото възприятие на дамите. Създадена по автентичен случай, тази 2-минутна истина би трябвало да бъде фара в океана. Преследването на една жена се санкционира от закона, ето за какво би трябвало да я накараш да има вяра, че точно тя управлява целия развой.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР