В началото на годината Samsung стартира продажбите на флагманския смартфон

...
В началото на годината Samsung стартира продажбите на флагманския смартфон
Коментари Харесай

Samsung повече печели от iPhone X, отколкото от собствения Galaxy S8

В началото на годината Samsung започва продажбите на флагманския смарт телефон Galaxy S8, основни особености на който бяха безрамковият екран и превъзходния хардуер.
Цената на този телефон не е дребна, само че все пак, южнокорейската корпорация не печели токова доста от този смарт телефон, тъй като Samsung ще завоюва доста повече от продажбите на iPhone X, който би трябвало да излезе на пазара на 3 ноември.



Авторитетният The Wall Street Journal разгласи, че в безрамковия iPhone X са сложени огромен брой съставни елементи, създадени от Samsung . Това са OLED дисплеят – най-скъпият съставен елемент на айфона, акумулаторната батерия, кондензаторите и още някои други. Цената на тези съставни елементи е към $110. Тоест, Samsung ще печели по към $110 от всеки продаден в целия свят 5,8-инчов флагман iPhone X.



Експертите пресметнаха, че до края на 2018 година, т.е. след към 12 месеца, безрамковият iPhone X ще генерира цели $4 милиарда доходи на Samsung. Продажбите на непознатия смарт телефон ще донесат повече пари, в сравнение с продажбите на личния Galaxy S8. Това наподобява много необичайно, тъй като Samsung би могъл да се откаже от производството на мобилни устройства и да печели повече единствено от продажбите на съставни елементи за iPhone.



Официалните продажби на iPhone X са оповестени за 3 ноември тази година и от триумфа на този телефон зависи и имиджа на Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР