В началото на годината братът на Кейт Мидълтън Джеймс изпрати

...
В началото на годината братът на Кейт Мидълтън Джеймс изпрати
Коментари Харесай

Как Джеймс Мидълтън се бори с депресията

В началото на годината братът на Кейт Мидълтън Джеймс изпрати до английските медии искрено писмо, в което приказва за своята сложна битка с депресията. Той я дефинира като " рак на мозъка ", пред който обаче не се предава, а с който не стопира да се бори.

За да бъде битката му сполучлива, Джеймс постоянно посещава психиатър. Но сеансите при експерт не дава толкоз добър резултат, колкото една друга, по-нестандартна терапия.

От години синът на херцогинята е горделив притежател на няколко кучета, за които споделят, че са най-хубавите му другари. А едно от тях - кокер шпаньолът Елла, влиза в ролята на негов персонален терапевт .
 Снимка 442065

Кучето бе и компаньон на Джеймс на премиите на GQ преди дни, където всички се появиха с половинки или другари, а единствено той - с лаещия си душеприказчик.
 Джеймс Мидълтън, депресията и една откровена изповед
От какво е болен братът на Кейт Мидълтън

Една откровена изповед

Кучето позираше спокойно до своя притежател с дреха с надпис " Животни като терапия ", както се споделя и благотворителната организация, която очевидно е помогнала на Мидълтън да премине през сложния интервал в живота си, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР