В началото на година и след обилното хапване по празниците

...
В началото на година и след обилното хапване по празниците
Коментари Харесай

Предупреждение към наивниците

В началото на година и след изобилното ядене по празниците интернет пространството е залято от предложения за артикули и уреди за намаляване с подправени мнения от консуматори и престижи.

Магическо намаляване - бързо, без старания и обезпечено? Идеята за феноменално понижаване на килограмите наподобява изключително привлекателна след поредност от почивни дни с трапези в компанията на близки хора и при започване на Новата година, когато всички си обещаваме да отворим последваща страница в живота си, написа онлайн платформата " Ние, потребителите ".

Какво рискуваме, в случай че се доверим на предложения с сходни обещания?

- да се сдобием с артикули със подозрително качество и ефикасност; - да не получим нищо Кое е издайното в посланията на тези предложения?

- приказват за бързи и зашеметяващи резултати без диети и физически усилия; - акцент, че продуктът съдържа композиция от естествени съставки Какви са присъщите особености на страниците за продажба?

- те са единични или съществуват особено за пласирането на този артикул интернет страници;

- домейните им са необичайно комбиниране от нищо;

- неозначаващи букви и знаци постоянно окончават с уголемение за страна от третия свят; - връзките към тях са незащитени; - имат часовник за отброяване на оставащите часове на годност на офертата;

- съдържат послания като: " Побързай! Количествата са лимитирани! “;

- публикват подправени отзиви и оценки за продуктите от потребители; - включват секция " Блог “ с изявленията със експерти в региона на диетологията, опазването на здравето и прочие или известни персони, публикации или видеа от несъстояли се на процедура медийни изяви в печатни и електронни медии;

- загатват се имена на несъществуващи, само че влиятелно звучащи организации; - в детайли са разказани съставките, методът на деяние на продуктите и реализиране на обещаните резултати;

- има доста малко информация за търговеца; - подложен е бутон за бърза поръчка, който води към телефон или приложение за връзка Какви инспекции да извършите, с цел да избегнете нелоялни практики и измами?

- кой е продавачът: име на компанията, ЕИК и данни за контакт (физически адрес, настоящ телефон, е-поща с благонадежден адрес);

- кой и къде е записал домейна на сайта;

- кой е производителят на продукта;

- дали цитираните специалисти/популярни персони фактически имат нещо общо с продуктите и рекламата им;

- дали упоменатите авторитетни организации съществуват;

- дали имената и фотосите на далите оценки консуматори дават отговор на една и съща народност

Важно! За ваша сигурност не приемайте каквито и да било лекарства без координиране със експерт, още по-малко закупени от електронни магазини и обществените мрежи, поучават специалистите от " Ние, потребителите ". Контролен орган за подправените мнения, както и за представянето на несъстояли се медийни изявления или изяви за поощряване на продажбите е Комисията за отбрана на потребителите!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР