Любовни искри прехвърчаха между Алек Младенов и Симона Загорова. Последният

...
Любовни искри прехвърчаха между Алек Младенов и Симона Загорова. Последният
Коментари Харесай

Ергенът Алек се задява с дъщерята на Глория

Любовни искри прехвърчаха сред Алек Младенов и Симона Загорова. Последният " Ерген " на България очевидно си падна по младата певица. Щерката на Глория и Александър гостуваха в подкаст, където стана ясно, че доста си подхождат. Загорова откри, че даже зодиакално са един за различен.

Двамата си довършваха изреченията и даже и през компютъра си пролича химията сред тях. " Дали мама Ксения ще хареса Симона, че и тя има " багаж "? " – питат се фенове. Оказа се, че Алек Младенов е неосъществен артист, който май е влезнал в " Ергенът " не да си търси жена, а да стане известен и да гради кариера на реализатор.

Междувременно стана ясно, че някогашният брачен партньор на Симона Загорова - Даниел Милушев, я е тормозел. 3 години след раздялата на младата певица и Дани, Глория наруши мълчанието и изригна в инстаграм, предизвикана от коментар на консуматор. 

" Единият си гледа детето без татко, другият не смее да си хване гадже поради майка си, само че и двамата схващат от обич “, иронично разяснява зрителка на подкаста, където се изявиха Алек и Симона.

" Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай! От нас ще получи и образование, и обучение. Не е хубаво децата да порастват в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате по какъв начин се държеше това момче със Симона. Дано е влезнал в правия път! Трябва да ни е признателен, че към момента не сме разказали нищо! “, избухна Глория.

Според източници на " Уикенд ", Даниел е играел комар и постоянно е профуквал огромна част от парите на Симона. В един миг даже го търсели лихвари. Близки до фамилията пък разкриват, че Милушев се е държал нападателно със Загорова даже до момента в който тя е била бременна и един път дори я блъснал. След този случай Симона взела решение дефинитивно да се раздели с него и срещнала поддръжката на майка си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР