В началото на февруари Емилия стана майка за трети път.

...
В началото на февруари Емилия стана майка за трети път.
Коментари Харесай

Емилия се завърна

В началото на февруари Емилия стана майка за трети път. Това наложи краткотрайното й неявяване от клубната сцена. Не се е появявала на никое място от средата на лятото, когато разбра богатствата новина.

Два месеца й бяха нужни да влезе във форма след раждането и да хукне още веднъж по участия. Изпълнителката показа, че срещите с нейните фенове са й липсвали ужасно доста.

"Последните 24 часа ме извадиха от всекидневието ми през последните 10 месеца. Липсваше ми силата от участията! Много обич! Много страсти! Обичам ви ", написа певицата след първото си присъединяване в столицата.

Много нейни колежки бяха пристигнали да я поздравят на първата й поява от няколко месеца насам. Софи Маринова и Деси Слава се открояваха измежду звездите, които персонално поздравиха Емилия и даже запяха с нея в дует.

А Емилия пък зашемети с фигура, която по никакъв метод не издава, че е прясна родилка. Тя зарадва феновете си с новината, че на 15 април ще излезе последният й дует с Денис Теофиков. Проектът е чакан с голямо неспокойствие и занапред вървят залози, че ще бъде един то шлагерите на годината.

Изявите на Емилия не престават с цялостна газ. През идващия един месец феновете й ще могат да я видят в София, Сандански, Сливен, Пловдив, Благоевград, Смолян, Петрич, Велинград, Велико Търново, Боровец и Слънчев бряг.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР