В началото на есенната сесия на Народното събрание беше обявено,

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 34|20.09.2023НОВИНИ

Ген. Атанасов подаде оставка като председател на Комисията за контрол над службите

.
Ген. Атанас АтанасовИзточник: БГНЕС
Народният представител от ”Продължаваме промяната - Демократична България” Атанас Атансов е подал заявление, че се оттегля като председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения, става ясно от съобщение на пресцентъра на Народното събрание.

В началото на есенната сесия на Народното събрание беше обявено, че съгласно парламентарния правилник, Атанасов поема председателството на комисията за контрол над службите.

 

По непотвърдена информация оставката на Атанасов е в отговор на изявлението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви, че е против сливането на Военното разузнаване с Държавна агенция "Разузнаване" (ДАР).

 

"Аз лично считам, че не трябва да се разделят службите", коментира вчера Борисов.

 

"Не може така да ми бламира реформата", заяви от своя страна Атанасов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate nowVisaMastercardVisa-electronMaestroPayPalEpay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2623|19.09.2023Йордан Терзийски, ПП-ДБ: Натискът за оставката на Кирил Вътев политизира протеста на земеделците. 18| 2947|18.09.2023Министър Тагарев: Няма никаква причина да ми искат оставката. 7| 3028|18.09.2023Министър Кирил Вътев за протеста: Ако искат ще се срещнем и през нощта. Оставката ми няма да реши проблема. 23| 3017|18.09.2023Нинова призова Тагарев до довечера да си подаде оставката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Коментари Харесай

Ген. Атанасов подаде оставка като председател на Комисията за контрол над службите> -->Реклама / AdsТърси:Сряда, 20 Септември 2023, 13:16 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФ

В началото на есенната сесия на Народното събрание беше оповестено, че според парламентарния устав, Атанасов поема председателството на комисията за надзор над службите.

 

По непотвърдена информация оставката на Атанасов е в отговор на изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който съобщи, че е срещу сливането на Военното разузнаване с Държавна организация " Разузнаване " (ДАР).

 

" Аз персонално смятам, че не би трябвало да се разделят службите ", разяснява през вчерашния ден Борисов.

 

" Не може по този начин да ми неодобрява промяната ", съобщи от своя страна Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР